Rubint Rékát köztudomásúlag rengeteget hívják különböző rendezvényekre edzést tartani. Arra azonban ritkán van példa, hogy a meghívás után persona non gratanak nyilvánítják. 

A Magyar Állami Operaház jövő tavasszal "Rubint Réka rekreál – Nőnapi ajándék az Operából" címmel különleges edzést tart balettművészeknek és a vállalkozó kedvű kollégáknak, melyhez az aláfestő zenét az Opera csapata fogja biztosítani, sőt, még film is készül az óráról – írja a Blikk.hu

Ám az Operaház egyik balettművésze és szólótáncosa, Juratsek Julianna a program láttán egy nyilvános Facebook-posztban kelt ki Réka esetleges szereplése ellen, és véleményét több száz hozzászóló, köztük rengeteg kollégája is osztotta. Íme a posztja:

Rékát férje, Schobert Norbi védte meg a poszt alatt, ezt a Blikk.hu cikkében olvashatják.

Forrás: Blikk.hu

Nyitókép: 123RF.com 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"edzést tart balettművészeknek"
Ki? Ez a majom?
balos
Hát azért sajnálatos,ha 1 senkit szembesítenek a VALÓ VILÁGGAL!
NKF
Menjen a büdös picsába edzést tartani,ne a balettművész lányoknak!Hülye kurva!Na,meg az is
nagy barom aki kitalálta!
almalibre
Az ötlet abszurd, mint ahogy az is hogy egy balettáncos szakmailag kritizál egy aerobic edzőt. Elég lett volna annyi, hogy “az aerobic nem fér össze a mi mozgáskulturánkkal”.
istván irén
annak rohadt dagadt ókovácsnak tartson edzést rá férne már levegőt is alig tud venni a zsír disznó. gondolom az ő fejében született ez a ragyogó ötlet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.