A kardvívó Szilágyi Áron szombati arany-, és a párbajtőröző Siklósi Gergely vasárnapi ezüstérme után hétfőn a női kardozók lépnek pástra a tokiói olimpián, közülük a 2015-ben világbajnoki harmadik Márton Anna jó vívással dobogós lehet.

Hétfőn jöhet egy újabb vívóérem az olimpián?

Az 57 kilogrammos súlycsoportban érdekelt cselgáncsozó, Karakas Hedvig – a tavalyi Európa-bajnok – ugyancsak reménykedhet a jó szereplésben, de igaz ez a férfi 4x100 méteres gyorsváltóra, amely a hatodik idővel lett finalista a medencében. Férfi 200 méter gyorson ugyanakkor Németh Nándortól bravúr lenne a fináléba kerülés.

Három éremesélyes, Hosszú Katinka 200 méter vegyesen, Milák Kristóf és Kenderesi Tamás pedig 200 méter pillangón egyelőre az előfutamban szerepel hétfőn.

A vitorlázó Vadnai Benjamin Laser Standarban a hetedik helyről várja a folytatást.

Bemutatkoznak a női vízilabdázók, akik az oroszok ellen szállnak medencébe, míg a férfi triatlonosok – a mezőnyben Bicsák Bencével és Tóth Tamással – már helyi idő szerint reggel 6.30-kor kezdenek. A hegyikerékpáros Parti András 8-kor rajtol. Az asztaliteniszezők között az egyesben egyetlen állva maradt magyar, Majoros Bence a szombati sikere után hétfőn, a második fordulóban a dán Jonathan Groth ellen szerepel.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Pegero: Szorítkozzunk a tényekre: "Orbán Viktor, Tarlós István és a MOB vezetői szerdán végül arra jutottak, hogy visszavonják az olimpiai pályázatot, erről kormányhatározat is született."

A többi csak süketelés!

hvg.hu/itthon/20170222_M1_Magyarorszag_visszalep_az_olimpiai_palyazattol
adrenalink
@Pegero:18:29-re Az igaz magyar szívdobbanó fideszesek közül hányan lájkolták a győzelmet?:-)
verőce21
Főhajtás Szilágyi Áron előtt. Az emberi történelem legnagyobb kardvívója!
Emmersson71
@Pegero: A tény, hogy Orbán és Tarlós, valamint a MOB lépett vissza!

De idézhetem a felvetésedre Kovács Zoltán elhíresült kiszólását: De sikerült?!
Ugyanis nem lett népszavazás az olimpia megrendezéséről, mert...lásd mint fenn! ;)

"Visszalép Magyarország a budapesti olimpiai pályázattól. Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István főpolgármester és Borkai Zsolt, a MOB vezetőjének szerda esti találkozóján az a közös elhatározás született, hogy Magyarország visszalép, mert a pályázat súlyos presztízsveszteség lenne az országnak.

A döntés oka, hogy Magyarország nem tarthat fenn elhúzódó, vereségre ítélt pályázatot. Ezért a tárgyaló felek arra jutottak, hogy csak az lehet a felelős döntés, ha a főváros és a MOB visszalép a pályázattól – értesült először az M1."
Emmersson71
@Pegero: A Momentum népszavazási kezdeményezése rámutatott arra, hogy rossz döntés volna pályázni!
Orbán döntése pedig kizárólag a gyávaságát mutatta meg, mert nem mert egy népszavazást bevállalni, inkább meghátrált. Ő nem döntött, hanem mérlegelte a vert helyzetét és kimenekült belőle :P Ahogyan a Néppártból is "kilépett" :D
adrenalink
@Pegero: Normális embert érdekli, hogy ki az a KöttervbTamás? Tényleg kicsoda? Vagy szurkolok a sportolóért vagy nem. Fárasztó, hogy még ebbe is beleviszik a politikát. Szerencsére a normális emberek csak simán nézik az olimpiát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.