Nem úgy alakul Hosszú Katinka olimpiája, mint várta. Az úszónő legerősebb számában, a 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, 200 méteren pedig csak hetedik lett, pedig mindkét távon címvédőként indult.

„Elmentek ti a jó büdös p.csába!” – Meglepő, hogy ki kelt Hosszú Katinka védelmére
Kép:YouTube

A háromszoros olimpiai bajnokot egyre többen kritizálják, amiért önmagához képest alulteljesít. Bár maga Katinka is meglehetősen kritikusan nyilatkozott magával szemben, nemrég közösségi oldalain üzent azoknak, akik támogatják őt ebben a minden bizonnyal nehéz helyzetben is.

Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje a Facebook-oldalán kelt Katinka védelmére. Egy kemény hangvételű bejegyzésben osztotta ki azokat, akik pocskondiázzák az úszónőt.

Tudjátok mit jelent az, ha valaki 3x olimpiai, 9x világ- és 15x Európa-bajnok? Nem videojátékban, nem a kanapéról és nem álmokban. Tudjátok mit jelent? Azt jelenti, hogy azt csinál amit csak akar! Halhatatlan, örökös Bajnok.

- kezdte a bejegyzését.

Szégyen ahogy ma és az elmúlt napokban megnyilvánulnak sokan. Évek óta mindenki fürdik a sikerében, amikor kevésbé megy akkor pedig hirtelen hazaáruló? Nem tudom szebben mondani… Elmentek ti a jó büdös picsába! Köszönjük neked BAJNOK!

- tette hozzá.

Hosszú posztja alatt számos más híresség is kifejezte támogatását felé, például Tóth Gabi, Dukai Regina, Kucsera Gábor, Hajdú Péter, Farkasházi Réka, Ördög Nóra, Dobó Ági, Babos Tímea és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, és Orbán Viktor is.

Címlapkép: YouTube

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Krausz!
Senki sem kritizálja Hosszú elért eredményeit, amik önmagukért beszelnek. Csupán arról van szó, hogy nem hozza a formáját, es talán itt az ideje elgondolkodni a visszavonuláson es teret adni az újaknak.
Capice?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Kicsit kiakadt a srác, mert a hír kommentálása előtt még a paprikás krumpli is odakapott..
Főlökött
Krausz Gábor, mint séf - szakmunkás, hozta a formát : " Elmentek ti a jó büdös picsába! "

Na kisbarátom, mindenki magából indul ki ! Tehát Ön előtt a lehetőség a menetre...
De azért ne feledje, hogy minden egyes megszerzett éremért, nem kevés dotációt kapott Katinka és azt sem feledje el, hogy a cége teljesen igyen dorbézolhat a pesti medansziéban...

Ja, hogy ezek alapján lehetnének elvárásaink ? Bicsi - bocsi, vannak is, csak nem teljesülnek, mert szánalmas amit Ő is összehozott, meg amit a női kézis csapat, + amit a férfi pólósok a görögök ellen...sorolgatnám. Kritikán aluli volt.
Inkább elkapcsoltam és néztem egy orosz-brazil röpimeccset, mert az legalább nívós volt.
justhpeter
Ha Krausz Gábor ezt komolyan gondolta, akkor nagyobb a baj, mitn ahogy látszik.
gina
TE ELMEBETEG ÁLLAT, KI FÜRDIK ENNEK A GERINCTELEN KIS SEGGNYALÓNAK A FÉNYÉBEN,?? LEHET TE ÉS A BANDÁD, INGYENÉLÖ SZEMETEK, EZ A NŐ MEG EGY FELKAPASZKODOTT KIS SZ@R SZEMÉT,, IRIGY ÉS RONDA, AZ IDEJE LEJÁRT AZ OV RIBANCÁNAK, TÖLE KÉRDEZD KI FÜRDIK VIKTOR FÉNYÉBEN ÉS KI GAZDAGODIK MEG MIATTA, .. BUNKÓ MOCSKOSSZÁJÚ KOTYVASZTÓ !!! JOBB HA MARADSZ A LEVESEDNÉL AZT FÖZÖGESD IDIÓTA
division
@gina: Miért kiabálsz, te unatkozó háziasszony? Talán nem vitted semmire az életben? Az rossz lehet (neked).
terlasz
@gina: " BUNKÓ MOCSKOSSZÁJÚ" Hát ja... Bocs, de ez a bagoly és a veréb esete.
Yoda69
Krausz!
Senki sem kritizálja Hosszú elért eredményeit, amik önmagukért beszelnek. Csupán arról van szó, hogy nem hozza a formáját, es talán itt az ideje elgondolkodni a visszavonuláson es teret adni az újaknak.
Capice?
Pálinkás Pál
ki hitte volna hogy a fideszcelebek beállnak védeni ezt a görényt...mellékesen..nem érdekelnek az eredményei, sem a régiek, sem a mostani..szimplán szar ember...ennyi...
ómió
Legfeljebb a 4x-es olimpiai bajnokok szapulhatnák, de ők is "csak visszafogottan"!
balos
@Yoda69: Hát ezt szerintem látva a hozzászólásokat,csak ö nem akarja tudomásul venni!egy RUTINOS versenyző lásd kokó is akkor hagyta abba,amikor hülyére verték!Azóta ült fel a felcsúti expresszre!Hát a kuszó lány már előbb megkapta a élet járadékát!
Sámannus
Nem szégyen kimondani, hogy Ő és Laci csak fürdeni mentek. Ne várja senki, hogy egy olyan elnyújtott felkészüléssel eredményesebbek legyenek mint a fiatalok.
Próbálja meg bármelyik követelődző megszerezni azt a beugrót egy olimpiára amit ők többször is megtettek. Tőlük sem fogom irigyelni a kéjutazást amiben részük van.
NKF
Na,balos bunkók!Maradjunk annyiban,hogy Hosszú Katinka nyert már annyi aranyérmet több
országra valót!Minden balfácán mehet a francba!
istván irén
@balos: kokokát a politika juttatta ki az olimpiára. itthon a kis cigány gyerek szarrá verte még is őt vitték ki. 1 szar celeb lett belőle ezt nem árt tudni.
division
@bakcsubakka: Nagyon buta ember vagy:-) A szót is kár lenne rád vesztegetni. Addig látsz, hogy Fidesz meg trafik, mást el sem tudsz képzelni, ill. sajnálod az élsportolóktól is a pénzt? Te sem vihetted túl sokra ezek szerint, ha csak a gyűlölködés megy jó magyar módra.
Főlökött
Bocsika gyerekek, most láttam a Híradóban, hazajött a teljes úszó csapat !!! Ezüst - Bronz jöttek...de hol is van Hosszú ?

Ja tájékoztattak mindenkit, hogy egy oldalajtón távozott !!!

Mindenkinek jöjjön le, aminek le kéne, avagy kellene !!! De ez a menekülés, talán szánalmas és undorító is.

Én azt vártam volna el Hosszú Katinkától, akit agyon dotáltak és kényeztettek itthon, hogy ne meneküljön kiskapukon, hanem jöjjön be a főbejáraton és mondja el, hogy bocsika, ilyen volt kint a formám és ez jött össze számomra. Mindenkitől elnézést kérek és sajnálom.
Na ez lett volna a korrekt és normális.

Most majd jön, hogy a szövetség dolgaiba ne szóljon bele, ne vegye el mástól a lehetőséget az Olimpiai indulásra, illetve kicsit gondolkodjon ténykedésén, annak tárgyán és lényegén.

Elhibázott és mocskosul rossz döntést hozott, melynek beláthatatlanok lesznek a következményei. Bukás felé halad, igen nagy teljesítménnyel...sajnos.
division
@bakcsubakka: Akkor Hamilton se politizáljon, meg Vettel sem. Nem igaz?
division
@bakcsubakka: Kisfiam??? Meg hülye? Megtagadtam volna amennyiben egy ilyen személyeskedő apám lett volna, de szerencsére ezerszer jobb jutott egy ilyen önmagának is ellentmondó gyűlölködőnél:-))
Clavigo
@division: Ülj le öreg,,,,,hülye vagy.Oszt csillapodjál kiscsira.
division
@Clavigo: Senki nem szólt hozzád, vagy igen? Tanulj meg először is magyarul írni helyesen, mert az láthatóan nem megy. Amikor már kicsit kezdek a Fidesz ellen is érvelni, nem érteni velük egyet olykor, mindig jön szerencsére pár magadfajta egyén, és helyre rázódok ezen a téren.
FL4K
Te takarodj a picsába a konyhába a kis séf sipkádba és főzzzzzzé', te geci csicska!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.