Hamilton után az Aston Martin négyszeres világbajnok Forma-1-es világbajnok pilótája, Sebastian Vettel is kritizálta a magyar kormányt.

"Nyomasztónak tartom azt, amit Magyarország művel" – Vettel is élesen bírálta a magyar pedofiltörvényt
Kép: YouTube

Többek közt a törvényről is beszélt Sebastian Vettel a hétvégi Magyar Nagydíjat megelőző sajtótájékoztatóján a kormány által hozott melegellenes pedofiltörvénnyel kapcsolatban a motorsport.com beszámolója szerint, ő már a foci-Eb alatt is kritikus volt az UEFA-val szemben, amiért „politikai” indíttatásra hivatkozva megtagadták azt, hogy szivárványszínekkel világítsák ki a müncheni stadiont.

Mindenkinek szabadon kéne megválasztania azt, mit szeretne kezdeni magával, éppen ez lenne az egész lényege. Nyomasztónak tartom, hogy egy olyan ország, amelyik az Európai Unióban van, ilyen törvényt hoz.

- mondta az interjúban. Szerinte már rengeteg lehetőségünk lett volna arra, hogy tanuljunk a múltból, és egyszerűen nem érti, hogy

miért okoz még most is problémát az, hogy hagyjuk az embereket élni, ahogyan ők akarnak, azt szeretni, akiket ők akarnak, élni és élni hagyni.

Megjegyezte, természetesen nem nekik kell törvényeket hozniuk, de az ő felelősségük is, hogy támogassák azokat, akiket ez hátrányosan érintett.

Várjuk a kormány tagjainak reakcióját!

Forrás: motorsport.com
C
ímlapkép: YouTube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
Dehát mindenki szabadon megválaszthatja, hogy hogyan szeretne élni. Ki és miben van a törvény által akadályozva?
madlaci66
Azért ez tényleg felháborító, hogy egy embernek lehet véleménye, és ezt el is mondja. É ezt a fidess nem tudja megakadályozni.
jesz
na, ez is egy transz...mi az, amitől úgy hiszi, nyílvánosan beleverheti az orrát a mi szarunkba?
ómió
Pedig csak a fejedben lévő sötétség nyomaszt téged, Pubi!
ómió
@durbincs: Ennyi "ésszel" tuti sanszos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.