Önmagában is a nyár átigazolási híre volna, hogy Lionel Messi otthagyja a Barcelonát. De még érdekesebbé teszi a történetet az, hogy ő nem akart eligazolni, a Barcelona sem akarta elengedni őt. Első ránézésre annyi biztos, hogy valaki valahol valamit nagyon elrontott a pénzügyekben – de mi történt pontosan?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy szenzáció árnyékában

Messi-t leigazolta a PSG

A hvg.hu „A világ legfurcsább átigazolása, avagy hogy kerül Messi a PSG-hez?” címmel értekezik az eseményekről. A cikk sok oldalról járja körbe a kérdést és közben találtatott egy érdekes – ellenőriztem: s valóban létező – előírás.
A cikk arról értekezik, hogy a járvány miatti nagy a bevételkiesés, így mostanra a becslések szerint 1,2 milliárd euró hiány van a klub kasszájában. Ami ráadásul nem csak anyagi kérdés. Mos fijjej Wazze: „az UEFA nem engedi, hogy többet költsön egy klub fizetésekre, mint amekkora a bevétele”!
Vizsgálta ezt valaki a hazai NBI-ben???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.