Hosszú István, egykori válogatott kosárlabdázó, a világklasszis úszónő apja most megszólalt a csúfos véget ért tokiói olimpia ügyében. 

Megérkezett a beismerés: Hosszú Katinka Shane Tusup mellett volt legyőzhetetlen

Fotó: Facebook

“Van egy kis lelkiismeret-furdalásom, mert januárban beszélgettünk Tokióról. Mindketten tudtuk, hogy ez a pandémiás időszak nem kedvezett a felkészülésének, de nem akartam, hogy 5-6 év múlva megbánja, és azt mondja: ’Kár, hogy kihagytam Tokiót!’ Úgyhogy végül azt javasoltam, próbálja meg. Igaz, egyikükben sem merült fel, hogy nem egy újabb olimpiai címmel fog hazatérni”

Katinkának még fel kell dolgoznia a történteket, még le kell ülepedni a dolgoknak. Édesapja szerint az is egy nagy probléma volt, hogy Katinka nem találta meg a megfelelő edzőt a tokiói felkészüléshez. Hosszú István kimondta:

“Shane-nel ők ketten azért valamit nagyon tudtak. Ők együtt elképesztően jók, már-már legyőzhetetlenek voltak. Ez az eredményeken is látszik. Vitathatatlan, hogy a lányom Shane Tusup mellett volt a legjobb”

Forrás: Blikk.hu 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
és?...már semmin nem lehet változtatni..Katinka nem lesz újra fiatal, Tusup ugyanolyan vadbarom mint volt, itt élősködik, de már csak a csajokat hajtja. Katinkának a jelenlegi OKJ-s edzője kudarc...

Katinka elmehet kiscsoportos úszásoktatónak, a gyerekek imádni fogják...ez igazi siker lesz.
balos
@jesz: Te tudod?!Nem tenném le a nagy esküt rá!
Gazella
Mondom én... kellett volna az a finom dopping...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.