Hazai pályán is 3:2-re kapott ki a magyar csapat. 

10 emberrel kikapott a Ferencváros, nincs meg a BL-csoportkör, az Európa Ligában folytatja a Fradi

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Ferencváros hazai pályán is 3-2-es vereséget szenvedett a Young Boys csapatától a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik, utolsó fordulójának budapesti visszavágóján, így 6-4-es összesítéssel alulmaradt svájci riválisával szemben, azaz ősszel az Európa-liga csoportkörében szerepelhet.

A vendégek már a negyedik percben vezetést szereztek egy szöglet után, a magyar bajnokcsapat viszont Henry Wingo és Ryan Mmaee góljaival fordított a félidő közepére. A svájciak az 56. percben egyenlítettek, ráadásul Aissa Laidouni kiállítása miatt emberelőnybe kerültek. Dibusz Dénes a 72. percben büntetőt hárított, amivel életben tartotta a reményeket, de végül a 93. percben a vendégek szerezték meg a győztes gólt.

Ez lesz sorozatban a negyedik szezon, hogy magyar csapat is érdekelt az egyik európai kupasorozat főtábláján, a Ferencváros egymás után harmadik alkalommal küzd majd ősszel: 2019-ben és idén az Európa-ligában, tavaly a Bajnokok Ligájában.

Az Európa-liga csoportkörének sorsolását pénteken rendezik.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@sgl: ma, 12:57 ♦ Az eredmény már kézzel fogható, Európa koldusháza , Bangladese lettünk! Ha az országot a következő négy évben is ez a rohadék tolvajbanda vezeti az kész katasztrófa lesz!
namihami
@sgl: 06.42: Azért egy biztosan akad. A nagyobb és frekventáltabb tavaink környékének NER által történő felvásárlásával egybekötött ingatlankereskedelem. Nézd meg, milyen szépen megy a balatoni ingatlanok fidesz környékiek révén történő kereskedelme.
És, ha ezek már elfogynak, akkor jön majd a Velencei és a Tisza tó is. Mire azok is elfogynak, éppen akad majd pénz a tó rendbetételére is. És, mivel azt is ők csinálják, addigra lesz az akár 100-120 milliárd is.
istván irén
ez a kurva soros meg a rohadt nyugat a hibás megint meg támadták magyar országot, szánalmas
csak úgy....
@istván irén: csak óvatosan a hasonló kijelentésekkel mert a shikarik komolyan veszik! :)
namihami
Nem akarok a más tollával ékeskedni, én is hallottam:
""Vannak csapatok, amelyikek hátrányban kettőt tudnak rúgni. És vannak, amelyikek kettőt kapnak. Tény, hogy legalább a számok stimmelnek.""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.