Magyarország 4-0-s vereséget szenvedett csütörtökön hazai pályán az Anglia elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

Az angol labdarúgó-szövetség a FIFA-hoz fordul a magyar szurkolók rasszista viselkedése miatt

Füstbomba a pályán a harmadik angol gól után a labdarúgó világbajnoki selejtezők 4. fordulójában játszott Magyarország – Anglia mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. szeptember 2-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A találkozó előtt az angol válogatott az eddigi meccseihez hasonlóan féltérdre ereszkedett, amire hangos füttyszó volt a reakció a magyar szurkolóktól a telt házas mérkőzésen – írja a Telex.

A brit sajtó egy része rasszista magyar szurkolókról ír, az angol labdarúgó-szövetség pedig a FIFA-hoz fordul a szurkolók viselkedése miatt. Pedig Marco Rossi szövetségi kapitány éppen azt kérte a drukkerektől, hogy a következő meccseken próbáljanak meg viselkedni.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Pálinkás Pál: A rasszista szövegek a majom huhogás a füstbomba is politika ezek szerint! Méghozzá a jelen politikája kis hazánkban! Ennek van helye a sportban?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
azt miért is kéne a niggerek miatt letérdelni?...
Nessy
@Pálinkás Pál: Ki mondta, hogy térdelj le?
namihami
@Pálinkás Pál: De. És ezért büntetést kiróni is szabad. Ahogy ezt meg is teszik.
Ők vannak a jó helyzetben. A döntés az ő kezükben van.
Nessy
Aztán ha szankcionálja a FIFA a "kulturált, sportszerű" viselkedését a szurkolóknak, akkor jönnek a hívek sirámai, hogy politikai üldöztetésnek vannak kitéve a magyar szurkolók, sőt az egész ország!. Szégyent hoznak minden szurkolóra, sok ezer emberre, akik a meccsre lettek volna kiváncsiak, nem az agresszivitásukat levezetni mentek a stadionba!
Pálinkás Pál
@Nessy: te valamit nagyon nem értesz...tehát ..térdelgetni a drogdíler nigger halála miatt, az nem politika...de kifütyülni őket már annak számít..sportban semmi helye az ilyeneknek...
Nessy
@Pálinkás Pál: A rasszista szövegek a majom huhogás a füstbomba is politika ezek szerint! Méghozzá a jelen politikája kis hazánkban! Ennek van helye a sportban?
Pálinkás Pál
@Nessy: ha provokálnak, akkor van..megint linkeljek ide életképeket Afrikából??? megteszem, akkor mindenki látja hogy sértő a majmokra ezeket hozzájuk hasonlítani!!!
simmering73
"A meccs legérdekesebb mozzanata nem is játék közben, hanem meccs előtt történt, ahol a magyaroknak sikerült újra megmutatniuk a világnak, hogy nem véletlenül van egy fasiszta diktátoruk. Ez az ország nem sokban különbözik a fasiszta diktátorától, aki a térségben egyedül nem szorul arra, hogy látványosan csaljon a választásokon, mert amit ő képvisel, az megtestesíti a magyarok nagy részének felfogását. Diktátor és népe nagy szellemi egységben építi az új európai fasizmust, egy új európai náci birodalmat, ami kicsit bunkó, kicsit primitív, de a mienk."
nepszava.us/a-rasszista-magyar-valogatott-hatalmas-zakoja-a-puskas-stadionban/
Clavigo
@simmering73: Nem tartozom a sutykó diktátor népéhez... A többi,amit idéztél,,minden stimmel. Én kérek elnézést...
verőce21
Az "aranylábúak" fizetését azonnal megfelezném...

Még mindig ott tartunk, mint Hofi idején. Szerinte ezeknek sóbányában a helye. Focizni ott sem tanulnak meg, de só az aztán lesz...!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Pontosan miért nem térdelhetnek az angolok? Ha térdelnek, miért nem tudjuk csendben tiszteletben tartani?
Nem a bantu négerekért térdelnek (azokért is), hanem a kirekesztés, megosztás, gyűlölködés ellen.
Nem véletlen, hogy ez éppen orbán suttyóinak nem tetszik.
Pálinkás Pál
@Aki Én: nos..én nem tartozom orbán suttyói közé..,de nekem sem tetszik..a tiszteletet ki kell érdemelni..azért kíváncsi lennék hányan térdelnek meggyőződésből?
vitriol
Kutyából akkor se lesz szalonna, ha azt egy példakép kéri!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Fradi meccseken miért nem huhognak? Van köztük bőven más színű.
Yoda69
Miert nem lehet kiszurni azokat a szurkolokat akik csak a rendbontas kedveert mennek ki? Tobb miliardert epitett stadionban nincs egy valamire valo CCTV rendszer? Ezzel csak a normalis szurkulokat, tagabb viszonylatban pedig az egesz orszagot jaratjak le.
ómió
Talán még új Trianont is javasolnak?
jesz
Az angolok felhábodtak? A több millió rabszolga éhezése, halála, gyarmatok kifosztása azt biztos mi csináltuk?

Amúgy amiért térdelnek, az nem itt történt...egy alkesz, drogos gyapotszedő meghalt intézkdés közben..
Térdeljenek a Fehé ház, az az angol királyi palota előtt...

Nekünk a füttyhöz van kedvünk...térdelünk mi eleget, amikor a hatalom szopat.
teuton57
@KisTehen: Hülye vagy es lemehetsz a picsaba! Külföldön jogallam van! A magyar huliganok miatt pedig te is fizeted a büntetest közpenzböl. Na tenyleg hülyenek kell lenni aki ehhez tapsol...
Cucika
Az lesz a vége, hogy minden meccset zártkapuk között kell lejátszani a sok buta szurkoló miatt. De meg is érdemelnék. Bár a magyar csapat játékáért nem érdemes kimenni. nyugodtan tehetnek lakatot a stadionokra. Talán kevesebb libamájat kellene etetni a focistákkal, a fizetésüket a harmadára csökkenteni akkor menne nekik a játék. A szurkülók pedig olyanok, mint az orbánpolitika.
Lepényleső
Nem de itt lenne az ideje bocsánatot kérve szégyenkezni,- már megint ezek miatt,tartóiknak?
(0:4, és szabadkozva,lesütött szemekkel,csendben,milliárdokkal a zsebedben nem a francba elmégy?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.