Harry Kane ellenséges közönségről, Jack Grealish elfogadhatatlan légkörről beszélt a magyar-angol vb-selejtező után. Ismét minősíthezetlenül viselkedett néhány magyar szurkoló. Hiába kérte őket Marco Rossi, hogy fogják vissza magukat, ne kockáztassanak egy újabb zártkapus mérkőzést, csak balhéztak.

Forrás: rangado.24.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
"Kiverte a biztosítékot a magyar ultrák viselkedése az angolok elleni vb-selejtezőn. Harry Kane ellenséges közönségről, Jack Grealish elfogadhatatlan légkörről beszélt. Az eset vesztesei azok a drukkerek, akiket most egy kalap alá vesznek a hangos kisebbséggel."
Emmersson71
@Shikari: olvastad, mi volt a levetett mez alatti pólón a "provokatív szöveg"? Na, a suttyó magyarok sem, mert 2 szót nem tudnak angolul!
Csak a rovásírás megy..hátrafelé nyilazva :P
Clavigo
@Shikari: Ennyit tudtok,,suttyókám..!!
nyuggerpasi
Ez a jelenség is Don Vittórió tevékenységének jellemzője,Magyarországnak és népének kirablása mellett. Úgy hívják; GYŰLÖLETKELTÉS.Volt egy román vezető,aki kevesebb bűnért is meglakolt.
Emmersson71
Köteleznek bárkit térdepelésre?!
Magyarországot érinti a BLM?!
Miért is provokáció, ha az angolok letérdelnek?!
És miért nem az veri ki a biztosítékot, hogy a magyar B közép rasszista állatokból áll?!
Yeromos
@Shikari: Takarodjon a FIFA? A FIFA-hoz tartozás nem kötelező, de ha a foci világhoz akarunk tartozni akkor nem árt. Ha eltekarodik a FIFA akkor te nézheted a migránsokból álló FTC-Felcsut meccset és ott nyugodtan niggerezhettek, buzizhatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.