Az Elbasanban rendezett meccs után az M4-nek úgy nyilatkozott, hogy nem a világ vége az albánok elleni vereség, még öt meccs van hátra a selejtező sorozatból.

A világbajnoki kijutás álom lenne, a nyári Eb-szereplés után is annak tartotta Rossi, ez nem változott a mostani vereséggel. Valószínűleg nem lesznek másodikok a selejtezős csoportban, viszont még ott van a sikeres Nemzetek Ligája-szerepléssel kivívott play-off lehetősége, emlékeztetett a szövetségi kapitány.

„Ez az álom még nem ért véget. A matematikai esélyünk megvan, Albánia jön Budapestre, mi megyünk Lengyelországba, hogy ebből az esélyből mennyit tudunk pontokra váltani, hamarosan kiderül”

Forrás: Telex.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Akkor mi számit " világvégének ",,ennek a fasznak,meg a "fiainak " ??
Yoda69
Valóban nem a világ vege, de lehet Rossi mesternek vege lesz meg egy vereség után.
ESCOBAR
Áááááááááááááá! Nem, hát... Mikor nyertek?!
Klubtag
Persze, hogy bagatellizálni akarja a kudarcot...soha magyar szövetségi kapitány ilyen sok zsozsót ilyen alacsony teljesítményért még nem gombolt le (ez a játékosokra is igaz)...de miért pont rajtuk kellene számon kérni...ez a NER rendszer lényege ...hajrá Magyarország!!!...minden szinten irány a bányabéka hátsó fele...de sebaj, majd az ima meg a tízparancsolat kisegít...csak a "béközépben" ne csalódjon a focitársadalom.
kereső
Több száz milliárd adóforint után ennyi? Tényleg Rossi úr?Nem a világ vége? Remélem , eljön az az idő, amikor amikor vége lesz- nem a világnak, hanem a feneketlen kútba öntött , pocsékba ment száz milliárdoknak. Egy válogatott játékos 5 -8 milliót keres havonta, egy Phd.-val rendelkező, nyelveket beszélő , egyetemen oktató adjunktus meg nettó 228 ezret. Melyik hoz nagyobb hasznot az országnak? Véget kell ennek vetni!!Ha "profinak" mondják a klubok magukat, akkor éljenek meg profi!!! módon, ne magánklubboként az adófzetők csecsén lógva. Az egész TAO-és egyéb foci finanszirozás=hűtlen kezelés, még akkor is, ha megtámogatták törvénytelen törvényekkel.
simmering73
Rossi papa meg a matek. Már vártam. Én matek nélkül is megmondom a negyedik hely a reális. Ha hibáznak a többiek, esetleg a harmadik hely. Hacsak ki nem csapják Magyarországot a balhék miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.