Szerdán Andorra ellen lép pályára a magyar válogatott.

Nagy Ádám: ha meg akarják tartani a közönséget, csak a győzelem elfogadható szerda este a Puskás ArénábanFotó: MTI/AP/Franc Zhurda

A magyar futball-válogatott kapitánya, Marco Rossi szerint nem szabad lebecsülniük Andorrát, különösen a jelenlegi helyzetben, két rosszul sikerült mérkőzés után. Épp a vereségek miatt az elmúlt két napban nem a megszokott rutin szerint dolgoztak, hanem a stáb sokat beszélgetett a futballistákkal, hogy gyorsabban dolgozzák fel a vereségeket. Rossi jóval támadóbb szellemű csapatot küld pályára szerda este, két támadóval kezd a válogatott, de a türelem is fontos lesz, mert Andorra várhatóan mélyen visszaáll védekezni – írja a telex.hu.

Anglia ellen lehetett számítani a kudarcra, az Albánia elleni vereség sok kívánnivalót hagyott maga után, de a vereségekből sokkal többet lehet tanulni, mint a győzelmekből

– állapította meg Rossi.

Nagy Ádám, a Pisa középpályása elmondta, dühösek voltak magukra a vasárnapi, Albániában elszenvedett vereség után, de társaival együtt levonták a következtetéseket, miért tudtak döntetlent játszani a franciákkal szemben, és miért nem sikerült most a két meccs egyikén sem. Azt nyilatkozta, úgy érzik: Andorra ellen meg kell mutatniuk, miért is szurkolt nekik egész Magyarország nyáron az Európa-bajnokság alatt.

Nem szeretnénk lerombolni egy hét alatt azt, amit az elmúlt időszakban felépítettünk, és ami a szurkolók növekvő szeretetével járt. Domináns, jó játékkal szeretnénk kiszolgálni a közönséget és saját magukat, meg kell mutatnunk, hogy vissza tudunk találni a helyes útra

Hozzátette: reméli, nem történik meg az, ami 2016-ban. Csak a győzelem elfogadható szerda este a Puskás Arénában (20.45), amellyel még versenyben maradnánk a pótselejtezőt érő második helyért.

Forrás: telex.hu
Fotó: MTI/AP/Franc Zhurda

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@namihami: A huhogo nacik nem a foci miatt mennek. Nekik mindegy mi az eredmeny, csak balhe legyen. A rendes kozonseg nagy resze pont az ilyen rasszista tetvek miatt nem jar mar meccsre.
Viszont a fideSSnek nagy szuksege van ezekre a neonaci bajkeverokre, ezert is nem szurik ki oket a meccsekrol. Remelem, ha sikerul levaltani orbant, ennek is veget vetnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
A magyar focinak hosszú időre vége. A játékosai képzetlenek és lassúak, a klubvezetők dilettantók, aki csak az Orbántól kapott pénznek akarnak megfelelni, az mlsz meg kész röhej.
Eladott Ország
Az 1978-as argentínai foci vb óta (legutolsó vb szereplés) fokozatosan csökken a nézőszám. Sok NBI-es bajnoki mérkőzésen meg lehet számolni a nézőket seperc' alatt. Puskás Akadémia - Kisvárda 61 fő néző! + 62 milliárd TAO pénz és számolatlanul elherdált milliárdok! De azért a Vitya tolja bele a pénzünket, a bőr hűlne rá. Ennek a nézőszámnak van előnye, név szerint köszönthettek minden szurkolót. De a bevétel a játékos fürdővizét sem fedezte. Ekkora érdektelenség csak deficites vállalkozás lehet!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/68663792_664516764028234_4374517254327369728_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=qqGTFB3v2BQAX-HbHtx&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=05bed52f338480a7eb19eb921b6b43f0&oe=615C18FA
lusta
A sokat szidott régi (70-80-as évek) időkben ez a kérdés, amiről Nagy Ádám regöl, fel sem merült Magától értetődő volt.
Gazella
Jah tahóka.. a kubatov verőnullszaldos ultraviola gecik, mindig is megmaradnak.
kissé felnőttem
már Andorrátol is kikaptok ? akkor minek nekik stadiony
Gauntlet
jaj csak azt ne. ne akarjatok megmutatni semmit ! :(
156-odikak !
szurkolók növekvő szeretete?
a fekete ruhás náciké?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.