A magyarok ellen történelmi győzelmet elérő Albánia pedig 5-0-ra verte San Marino válogatottját.

Éppen csak sikerült 2:1-re megverni Andorrát, a meccs vége nagyon húzós volt

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte Andorrát a jövő évi katari világbajnokság európai selejtezősorozatának hatodik fordulójában, szerda este a Puskás Arénában.

A Telex tudósítása szerint a meccs végén, miután Andorra szépített, be is szorította a saját térfelére a magyar csapatot, és kis túlzással számolgatni kellett a perceket, hogy megmaradjon a 2-1.

Forrás: MTI, Telex.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Végre, végre, végre!
Végre sikerült találni egy olyan csapatot, amelyiket meg tudtunk verni! Hogy ez a világ focijának a 80. vonala? De sikerült!
A fiúk bemutatták a csodát. Csak egy kicsit ronthatja az örömöt, hogy ha még 5 percig tart a ""mérkőzés"", akkor tán még döntetlenre is kihozzák.
Ez a játék és az eredmény minden pénzt megér. Minden pénzt megér!?!?!?!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@division: arrogáns gátlástalan bunkó, inkább - főleg mint otthoni szakértő - a gátlástalan tolvaj NER-társaid pandémiás lopásairól és persze a tömeggyilkosságokról (telenyomatták a magyar nyugdíjasokat olyan oltással, amiről még a kínai üzlettársaik sem állították, hogy használna) értekezzél, mocskolódás helyett!!! =))

Ja ls még mindig kussolsz arról, hogy súlyos bűncselekménnyel vádoltál meg! =))
division
@RonaGyuri: Mi lenne az amivel megvádoltalak és ennyire súlyos lenne? A vakcina dologról nekem is megvan a véleményem, meg is írtam, ennek ellenére nem tudok olyan idős emberekről akik emiatt haltak volna meg. Sajnos a Moderna esetében meg igen, mert szennyezett volt a szállítmány a japánokhoz. Abszolút Pfizer és Moderna párti vagyok, én is Pfizert kaptam, de azért a Moderna esete nem kis blama volt.
RonaGyuri
@division: nem csak korlátolt és hazug, de amnéziás is vagy!!! =))
division
@RonaGyuri: Na jó, azt hiszem elég volt a veled való beszélgetésből, hiába, a korral sok minden változik egy ember szervezetében.
Sejtem amúgy már mire gondolsz, csak tudod az én szememben te nem vagy sem matematikus, sem újságíró, sem aranydiplomás értelmiségi. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy mindezek nem igazak és nincsenek róla pappírjaid, csak nem vagy egyikre sem méltó. Sok olyan diplomás ember van, akikre még a locsolómat sem bíznám rá, nem hogy ennél komolyabbat:-)
RonaGyuri
@division: hát igen ezzel az idétlen dumával is csak azt okadatolod, hogy annyira buta vagy, s persze gátlástalan, hogy a te igencsak szerény szellemi képességeid mellett komoly dolgok megítélésére vetemedsz. Szóval igazi fityesznyik!!! =))
division
@RonaGyuri: Nem vagyok már igazi "fityesznyik". Az, hogy téged nem sokra tartalak az nem erről szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.