Péntek este az OTP Bank Ligában 5-0-ra győzte le a DVSC a Gyirmót csapatát. A debreceniek csapatkapitánya nem csak a végeredménnyel okozott felejthetetlen. élményt egyik szurkolójának. Egy fiatal Loki-szurkoló ugyanis a lelátón egy „Dzsudzsák! Add ide a mezed!” feliratú lapot tartott fel, és ezt a címzett is észre vette. Olyannyira fel is fogta Dzsudzsák meccs közben a tinédzser üzenetét, hogy a meccs végén valóra is váltotta kérését – írja a Blikk.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy a bringásoknál az ilyen mindennapos az egy dolog,

nekem valamiért a régi vicc ugrott be Leninről és a labdáról

A derék matyar média szuperlativuszra váltott ünnepelvén Szájjártató cimboráját. Na nem azért mert akár csak a legkisebb mértékben is közelítene a játéka a híréhez. Hanem azért, mert szerintük
„Elképesztő dolgott tett”, - bocs, de szó szerint másoltam az atv.hu-ról!!! =))
illetve
„valóra váltotta egy kisfiú álmát ”!
állítólag az történt, hogy „Egy fiú ugyanis a lefújás után egy „Dzsudzsák! Add ide a mezed!” feliratú lapot tartott fel a lelátón, amit a focista is észrevett” a saját fenséges szemeivel és odaadta! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.