Lewis Hamilton meglepőnek találta azt, hogy Max Verstappen csak úgy elsétált a balesetüket követően és nem nézte meg azt, hogy jól van-e és megúszta-e az esetet komolyabb sérülések nélkül. A Forma-1 regnáló bajnoka az Olasz Nagydíj 26. körében ütközött a legfőbb kihívójával, miután egymás mellett haladtak a Retiffilo sikánban. A Red Bull holland pilótája a […] A hír Hamiltont meglepte, hogy Verstappen meg se nézte, jól van-e először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Miért kellett volna megnézze, mikor a nigger okozta a balesetet??? Az ilyen buzit őrőkre el kellene tiltani a versenyzéstől, annyira agresszív, hogy ez már bicskanyitogató. Egy mocskos sportszerűtlen patkány a szememben...és félti a pozícíóját Ez a véleményem !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.