Egy rejtélyes informátor ezt állítja. 

Örökre abbahagyja az úszást Hosszú Katinka?

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

Hosszú Katinkának nem sikerült jól a tokiói olimpia, az úszónő csalódást okozott a rajongóinak. Katinka azóta a párjával járja a világot, most viszont elég aggasztó dolgok derültek ki, egy rejtélyes informátor szerint állítólag benne van a pakliban, hogy a sportoló visszavonul. 

"Katinka élvezi az életet, elégedett a jelenlegi helyzetével. Egyáltalán nem tűnik úgy, hogy hiányozna neki a versenyzés. Éveken keresztül gyakorlatilag az összes létező viadalon elindult, de most az ősszel kihagyja az ISL fordulóit, ami azért lehet furcsa, mert a sorozat létrejöttét nagyban neki köszönhetjük. Ebben a helyzetben, felkészülés nélkül nincs rá esély, hogy nekivágjon a közelgő Európa-bajnokságnak és a vébének”

– mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor.

„Jelenleg nem érezni rajta a motivációt a folytatásra. Szeret a párjával, Mátéval és a családjával lenni. Azt látni, hogy már nem az úszás a legfontosabb az életében. Az elmúlt hetek alapján egyáltalán nem lepne meg, ha többé nem látnánk őt versenyezni.”

- tette hozzá a névtelen forrás. 

Forrás: Promotions.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ez érthető. Élje az életét, de nyugalomban, versenyfeszültség nélkül.

Tessék a babára koncentrálni.
karma1
Vegre. Uljon a megerdemelt penzen, a dijain - elerte, amit akart, de ne borzolja tovabb a kozvelemenyt a pokhendi termeszetevel. Mindenkinek jobb lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.