Kubatov Gábor, az FTC elnöke szigorú üzenetben hívta fel a drukkerek figyelmét a közelgő Európa Liga meccs kapcsán. A magyar válogatott meccsein történt nézőtéri viselkedések kapcsán kéri a drukkereket, hogy ne hozzák a klubot lehetetlen helyzetbe – számol be róla a Blikk.

Kubatov üzent a karlendítésre készülő fradistálnak – így kell ma szurkolni
Kép: YouTube

Nagyon sok tanulsággal járt a válogatott meccsünk, ahol néhány tébolyult szurkoló miatt a Damoklész kardja ott lebeg a fejünk felett. Arra gondoltam, hogy erről fogok most beszélni. Sokan mondják azt, hogy az UEFA és a nemzetközi szövetségek kettős mércét alkalmaznak. Erről nincs vélemény. Lehet, hogy kettős mércét alkalmaznak, de nekünk tilos erre lehetőséget adni. Ez ezer százalék.

- mondta.

Azt is hozzátette, hogy a huhogást az alapból el kell felejteni, illetve tartózkodni kell a „szexuális” tartalmú mondanivalóktól, mert azt mindig lefordítják az UEFA-ellenőrnek, aki aztán mindezt jegyzőkönyve veszi.

Egy dolog van, amit biztosan nem lehet megtenni, ez pedig a szívtől az égig karlendítés, mert ezt egészen biztosan félre fogják érteni. Nehéz lenne meggyőzni az UEFA-t, hogy ez nem egy náci, kirekesztő karlendítés. Úgy csinálják, ha már mindenféleképp akarják, hogy két kézzel csinálják.

- zárta aggódó sorait Kubatov.

Forrás: Blikk
Címlapkép: YouTube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Pfújolni, karlendíteni, bizony, ("uefailag") csak az angoloknak szabad!
karma1
@ómió: Hulye, oket IS megbuntettek! Normalis sportvezeto kibassza az ilyeneket meg a csapat kozelebol is, mert ennyit nem er meg az egesz. Ha ennyire "batrak", akkor vonulasszanak az utcakon, lenditgessek ott a karjukat, es meglatjuk, mi tortenik!?
karma1
Mi azt, hogy "nehany"? Csak ezen a kepen egy kis szelet a B kozepbol, es legalabb 100 ember lenditi a kezet! Na, igy jar az, aki tulporgeti a gyuloletpolitikat, es bizony mar maga sem tudja kezelni a helyzetet! Megis, mit gondolt, hova fog vezetni az, hogy gyilkossagert 10 evet ult molnar richardokat tesz meg fokolomposoknak, aki olyanoknak a "fonoke", akik magukba is tomik rendesen az anyagot!? Ja, az elszabadult hajoagyu!
Sámannus
A legtöbb orosz ügynök innen zülleszti az országot.
karma1
@Sámannus: Igy igaz. Es most mar utazni se kell nekik ehhez, mert megkaptak az orosz "fejlesztesi bankot" a Szabadsag teren, az amerikai nagykovetseggel szemben. Es az oroszok lelkiismeretfurdalas nelkul szerepelnek rendbontokent egy ilyen meccsen - mit tud ellenuk tenni egy tisztesseges magyar rendor, akit kivezenyelnek oda? Szerintem semmit! Teljes vedettseget elveznek, mindegy, mekkora szart kevernek! Erre volt kepes orban 12 ev alatt... Azert en a sintersanyat is mar legszivesebben racsok mogott latnam!
ómió
@karma1: Eszerint tényleg hülye vagy, mert őket, bizony, nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.