Bár a FIFA döntését követően zárt kapuk mögött rendezik meg szombat este a Magyarország–Albánia vb-selejtezőt Budapesten, 350-en mégis lehetnek a Puskás Aréna lelátóján – írja a HVG

Zártkapus meccs de nem annyira – több százan lesznek a Magyarország–Albánia meccsen
Kép: Facebook 

A lelátók üresek lesznek a Puskás Arénában, csak a stadionban dolgozók, a média képviselői, a labdaszedők, a technikai személyzet, valamint a kirendelt orvosi stábok lehetnek jelen.

Rajtuk kívül a csapatok egyaránt ötvenöt tagú sportdelegációt akkreditálhatnak, 20-20 VIP-taggal kiegészülve, emellett az albánok kétszáz, első kategóriás tiszteletjegyet is kaptak, ez tehát azt jelenti, hogy háromszázötvenen a helyszínen láthatják a meccset.

Szombat este a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség döntése értelmében az Albánia elleni összecsapást zárt kapuk mögött kell megrendezni.

A FIFA szeptember 21-én a fegyelmi bizottság ülését követően jelezte: a szeptember 2-i, angolok elleni 4–0-s vesztes mérkőzésen tapasztalt rasszista megnyilvánulások, rendbontások miatt kapták a magyarok a két zárt kapus, de a másodikat két évre felfüggeszti.

Forrás: HVG
Címlapkép: Facebook 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Jobb is, hogy zárt kapus volt. Ezután mindegyiket így kellene játszani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.