Pesten is kikapott Albániától a magyar válogatott, így aligha lesz ott a világbajnokságon.

Hiába minden, nem lesz Vb – Albánia megvert minket és ez Marco Rossi kudarca is
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ugyan már Tiranában sem jött be, de Marco Rossi a háromvédős rendszernél maradt, Szalai Ádámot pedig Sallói Dániel helyettesítette. Kétszer annyit volt a labda a magyaroknál, de mindössze egy igazán komoly helyzetet tudott kialakítani a csapat.

Albánia pedig rendre veszélyesen kontrázott, ha a Fradi szélsője, Myrto Uzuni pontosabb, higgadtabb, akkor simán kikapunk.

De így is kikaptunk, mert a 20 éves Armando Broja megint gólt rúgott a hajrában, és egyúttal azt is, hogy a magyar válogatott szinte biztosan nem vesz majd részt a világbajnokságon.

Vb-selejtező, I-csoport

Magyarország–Albánia 0–1

Címlpakép:MTI/Szigetváry Zsolt

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na, akkor a szombat esti kabarén is túl vagyunk. ""Rossz volt és drága, de a miénk!""
Viktor, ezért kár volt a tízmilliárdokat kifizetni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Na, akkor a szombat esti kabarén is túl vagyunk. ""Rossz volt és drága, de a miénk!""
Viktor, ezért kár volt a tízmilliárdokat kifizetni.
verőce21
Amíg fizikai állóképességben nem tudunk egy focicsapatnyi fiatalt fel/kinevelni, ne is számítsunk csodákra a magyar fociban.

Már eredendően rossz, hibás a Puskás Fociakadémia nevelési terve is! Pedig az lenne hivatott elsősorban az utánpótlás nevelésre...!
Csupa rossz fizikumú fiatal...
RonaGyuri
minden??? Tudás, szorgalom és küzdelem ezek nem voltak! =))
justhpeter
Ültem a tévé előtt és nem tudtam eldönteni, hogy a pályán lévők mit gondolnak, melyik sportban szerepelnek. Ha 90 percig csak hátrafelá adogatnak az nem a szövetségi kapitány hibája, ott más irányú alkalmatlanság van. Vajon a külföldön játszók ezt megtehették volna a klubjukban is ?
csipetke
Utálom a focit,nem is értek hozzá,de Hofi már jónéhány éve meghalt,és már akkor megmondta,.- "Ezeket a kenguruk is megverik". Számomra az a dühítő,hogy ezek a csámpáslábúak milliós fizetésekért lődörögnek, ha jól focizik,ha nem,akkor is dől a lé,akkor minek strapálja magát?Fűtött gyep,meg Makovecz stílusú kazánház,mi? Na majd adnék én nekik egy-egy csákányt a kezükbe,mehetnének követ bányászni. Az Aranycsapatnak nem kellettek puccos stadionok,meg fűtött gyep, azok a libalegelőn is jól fociztak.Orbán meg önti a lóvét ennek a semmirekellő csámpás,lusta,tehetségtelen bandának, mialatt a tanárok,vagy az eü-s szakdolgozók bérén tökölődik,akik tényleg megdolgoznak a pénzükért.
simmering73
Miért? Számított valaki más eredményre?
jesz
ez a rossi meddig élősködik? Magyar vezetőt, ne idegennyelvűt.
jesz
@Shikari: mostanában ökörködő, alja hozászólásaid vannak...legalább szmájlit ne tegyél(így)hülyegyerek.
RonaGyuri
Nem értem mi a gond? Ez egy "Vb-selejtező" volt!!! =))
selejtez (ige) jelentése:
kiválogatja vagy kiveszi a nem megfelelőt, a hasznavehetetlent!!
simmering73
"Albánia légvédelme Magyarországon is megverte Orbán csapatát, az állami 11-et. Ezzel Magyarország elveszítette az esélyét arra, hogy kijusson a világbajnokságra. Így van ez jól, legalább ott nem égetnek bennünket. A meccset rasszizmus miatt zárt kapuk mellett kellett rendezni, miközben Orbán ezúttal is a rasszisták mellé állt. Ez az állami ideológia. A közpénzből finanszírozott állami foci ezúttal is megbukott, a stadionokra és futballcsapatokra költött közpénz százmilliárdok kidobott pénznek bizonyultak. A liberális szabad piac ezúttal is legyőzte a fasiszta állami focit."
nepszava.us/albania-kiutotte-a-magyarokat-ahol-nem-tud-csalni-ott-orban-veszit/
Eladott Ország
A magyar válogatott 1986 óta hiányzik a világbajnokságokról. Azért így nehéz, mert simán felnőtt egy generáció, amelyik már abba született bele, vagy szebben írva, úgy szocializálódott, hogy nincs számottevő magyar labdarúgás. A beleölt milliárdokon és a süket dumáláson kívül el lehetne gondolkodni azon is, hogy hányan gazdagodtak meg ebből a fos teljesítményből.
kereső
Kidobtunk az ablakon a járvány egy éve alatt 797 milliárdot- erre.És ebbe emberek haltak és halnak bele. Tömeggyilkos kormánya van Magyarországnak. Ahol az emberek élete nem fontosabb a labdakergetésnél, ott nagyon-nagy baj van az értékrendekkel. FideSS szavazók- ez nektek szól!
Macskaszem
Jövőre a TAO pénzeket rögtön át kell irányítani az egészségügybe, oktatásba, és egyéb fontos dolgokra. A falábúak éljenek meg piaci alapon, meg az egyházakat is tartsák el a hívek.
solidedge
A sok milliárd TAO pénz eredménye most látszik meg. E nélkül az Albánok 20:0-ra vertek volna.
Clavigo
Hadd gratuláljak...az évi 500 milláig adómentes nyomoroncoknak!! Remélem a Kullancsot szétqrta az ideg...!!
mágnes
@Horizont: Aki jól figyelt az láthatta hogy kikapunk 3:0 ra és közben + vastaps a lelátón a csapatnak a Puskásban .
EzeK megkergültek ! Semmi közük a footballhoz akik odacsapódtak a lelátókra ,a szurkolói zónákba . :-((((((((((
Nyírfa
@simmering73: 7.45

" Ahol nem tud csalni, ott Orbán veszít. "
Ezt kell tavasszal is érvényre juttatni!
kereső
@Macskaszem: Csak az igazság kedvéért, ebben az összegben nincsenek benne a TAO pénzek. Ez "sima" költségvetési pénz a TAO támogatáson kivül.
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 09:08 ♦ ! Van még egy olyan demokrácia ahol a minimálbér adóköteles, de a futballista 500 millióig viszont adómentes?! Hülyék országában! Mert mi azok vagyunk, nem védjük magunkat! A kaszinók, és a milliárdos haverok sem fizetnek adót. Sőt amit most terveznek a 9% adókulcs is a klánnak kedvez. Rohadék egy kormány ez! A következő kormány bár ki lesz, ezeket nem tudja lekörözni. Ennél aljasabb dolgokra senki nem képes!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/121692965_967490950397479_3312389859352991483_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=tXVZixDH83IAX9OcBI0&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=8142876a3e6f73ebb80898e171753c4c&oe=6187EB3A
Figyelj haver kisfocistám! Szerinted az új stadiontól megjavul a foci! Ühm? Ha Mari néni szarul főz és adok neki Zepter edényhalmazt, attól finomabb lesz benne a szar?
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/85180301_2563881623885189_6955441936618487808_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=YgwKjyuZ-9gAX_WnFak&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=bd63870c3985a0b8c40399b19ca62654&oe=6187C6CD
csak úgy....
@Shikari: gyagyás vagy te tibim,már korán reggel! :) misére nem mész?
csak úgy....
@Shikari: ugye te az életedet is föláldoznád a királyért és az ostoba marhaságaidért? :)
kereső
@sgl: Magyarázd már el nekem, hogy mitől "profi" Magyarországon az állam csecsén lógó, közpénzekből fenntartott és fizetett labdarúgás? Attól, hogy ezek magántulajdonban lévő klubok?
csak úgy....
@Shikari: de azokat a focistákat nem az állam fizeti te bamba!
csak úgy....
@Shikari: az nem fizetés, az állami támogatás,milliárdos segélyek amit ök kapnak! európában a foci klubok önfentartók ,nálatok bújtatott ,dotált állami vállalatok!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te egy menthetetlen idióta!
csak úgy....
@Shikari: ezt tegnap az oktatáson mondták? :)
Eladott Ország
Marco Rossi jól érzi magát Budapesten, jó fizetést is kap, él mint hal a vízben, most már kijelenthetjük a semmiért. Ő már nem kívánkozik Olaszországba, meg valószínű, hogy ott ultilaput is kapna, vagy nem ekkora sztárgázsit. Bár az is igaz, hogy ilyen anyagból nem sokat lehet kihozni és megint visszakanyarodtunk az utánpótlásneveléshez, csak közeben eltelt egy nemzedéknyi idő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.