„Összességében nem játszottunk rossz meccset. (…) Ez egy olyan meccs volt, amit megnyerhettünk volna. Sajnálatos módon ők tudtak olyan játékosokat jól használni, akik valóban topjátékosok” – mondta az M4 Sport riporterének a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi az albánok elleni 1-0-s vereséget követően.

Rossi megpróbálja mentegetni a menthetetlent: "nem játszottunk rossz meccset"

Fotó: Facebook

Mint a Telex idézi, Rossi szerint egy kicsit balszerencsések is voltak, többet birtokolták a labdát, míg az albánok főleg kontrákból veszélyeztettek, de azt hatékonyabban csinálták.

„Elveszítettük a három pontot, így nem tudtunk kvalifikálni a világbajnokságra. (…) Vannak olyan pillanatok a sportban, amikor az ember a csúcson van, máskor hullámvölgyben, mi most nehéz helyzetben vagyunk. Mégsem játszottunk rossz meccset”

– nyilatkozta Rossi.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: facebook

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzzze,,ezt a csávót ( egy ilyen duma után ) még szögletzászlónak sem alkalmaznám.,,a zselésfejü,tetkos falabú, nyomoronc brigádjával együtt.. Természetesen uraim,,,fáradjanak a kasszához...!! ( qrvaanyátokat,,,stb.meg aki ezeket pénzzel tömi..)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
A magyarérzelem a focihoz az ' aranycsapat ' víziójában él !
A világ labdarúgása - még a legismeretlenebb kis országokban IS - a miénkkel egyetemben teljesen megváltozott, kiegyenlítettebbek lettek az erőviszonyok, így mint minden sportban hol győzelem, hol vereség ér váratlanul minden induló csapatot.
Minden erőlködésünk ellenére sajnos elérte csapatunkat a hullámvölgy, mely nem kiugró jelenség , még a legnagyobb favoritoknál IS előfordul, mint ismeretes. Ők IS nagy zakót tudnak kifogni !
Nem az akasztás, hanem a várt sikerek elérésének gátjait kell a továbbiakban kiküszöbölni ! Hajrá magyarok !
Yoda69
@jesz: A megoldas huzzunk fel meg 10 stadiont, es duplazzuk a jatekosok beret. A bonusz pedig legyen 10X ha nyerunk, 8X a dotetlen 6X ha vesztunk. Majd csak elfogy a magyar adofizetok penze, aztan vegre lehuzhatjuk a rolot.
laszlobihari
nem volt rossz meccs? akkor szerinted mi a rossz?
Eladott Ország
1986 óta ez megy.Végh Antal: Gyógyít6atlan, és mennyire igaza volt.
lusta
@Eladott Ország: Akkor. Azóta még rosszabb lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.