London – A testi épségüket is kockáztatva, de ott lesznek a magyar szurkolók a futballválogatott kedd esti (M4, 20. 45) világbajnoki selejtezőjén. A londoni Wembley stadionban minden bizonnyal ellenségként fogadják majd a mieinket, ugyanis a két csapat szeptemberi, budapesti találkozója elég botrányosra sikeredett.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elég fenyegetően hangzik,

sőt van benne egy kevés a trendi Dávid vs. Góliát blődliből is

Már blikk.hu „A testi épségüket is kockáztatják a szurkolók: az angol pokolban is zúg majd a «hajrá, magyarok!»” esetében maga a cím is hatásvadász, sőt megüti az uszítás szintjét is, hiszen nem állít kevesebbet, mint: a „hajrá magyarok” miatt kellene tartania a magyar szurkolóknak.
Az az igazság, hogy „Mindent beleadunk a lelátón” és a „a barátaival felkészült” nem tűnik nagyon visszafogottnak. Ami pedig az ítészek „kettős mércéjét” illeti cikk a durva manipulációtól sem riadt vissza. A mellékelt kép-pár már-már „a békésen sétálgató”-kra támadó megvadult rendőrük narratívával konform.
Angol vadállatok:
ocdn.eu/pulscms-transforms/1/RCEktkpTURBXy83ZjhiOGIzZTFhOTc0NjYzMTBkN2JjYmRmZDVhYzJmZi5qcGeSlQMAzJ_NE_PNCziTBc0C2c0Blg
derék matyar hősök:
ocdn.eu/pulscms-transforms/1/HqMktkpTURBXy8xN2Y5NTk2ZWJhZjg4YWVlZDY4ZDk2MjYwMjhjMjlmZS5qcGeRlQLNAtkAwsM
justhpeter
Majd kapnak még öt zártkaput és nézhetik a meccseiket valamelyik metróalagútban.
namihami
A harmadik angol gól után majd elhalkulnak a ""magyar szurkolók"". De, vigasztalásképpen a végén ismét elénelhetik a Himnuszt. Hiszen a fiúk, a szokott módon, de ismét kitesznek magukért (és a pénzükért).
mágnes
@Shikari: Mivan ? Te nem nézed a meccseket ? A kovidos és egyéb zártkapús meccsek csak jót tesznek nekik . Kuss van ,nem zavarja őket senki csak az ellenfél és a labda .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.