A magyar futballválogatott a Wembley-ben játszott világbajnoki selejtezőt Angliával, amely utoljára 1953-ban kapott ki tőlünk hazai pályán.

Anglia-Magyarország 1-1 – esélytelen a továbbjutás
Kép: Pixabay

Marco Rossi csapatától már egy döntetlen is bravúrnak ígérkezett, miután pár hete Budapesten is 4-0-ra nyertek az angolok, ám most mégis sikerült. 1-1 lett a meccs vége.

Az I csoportban Magyarország a nyolcadik fordulóban a negyedik helyen áll, és egyenes ágon már nincs esélye elérni a vb-t.

A végére az eddigieknél is kevésbé látványos lett a meccs, az angolok voltak ugyan fölényben, de nem voltak igazán élesek, és ez tökéletes helyzet volt a magyar válogatott számára, hogy legalább a döntetlent megtartsa.

A meccsen persze a szurkolók nem bírtak magukkal, összecsaptak a rendőrökkel a stadionban.

Címlapkép: Pixabay

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@rokker33: Aranyom, lehet, hogy kifulladnanak, - de a futballistak is! Es amig az itteni "foteldrukkerek" egy forintjaba se kerulnek a magyar allamnak, addig ez a 11 falabu meg a sleppjuk tobbet visz el a kozosbol, mint a Ganz-Mavag meg a 3 nemet autogyar egyuttveve!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Aki Én: neked elhiszem ha te mondod így névtelenül arc nélkül. Majd ha lesz időm egyszer akkor elgondolkodom rajta, hogy tényleg az vagyok e addig meg nyugodtan fogok aludni nem zavar más ostoba véleménye :) :)
Aki Én
@rokker33: Nem kérdeztem semmit, mondtam. Ez sem azon múlik, hogy te elhiszed-e.
rokker33
@karma1: 13:10 juj már azt hittem hogy saját magaddal vitatkozol :) Amit leirtál az így van Orbán rengeteget ellop mindenhonnan ,de könyörgöm azért ne a magyar focistákat hibáztassátok már. Minden kommentelő írja hogy ilyen szar meg olyan szar a magyar foci. Tudom tisztába vagyok vele, de ha utolsó helyen végzünk akkor is csak a magyaroknak fogok szurkolni nem egy nigger védő térdelős angol fosoknak.!!!És ha észre vetted volna, csak azokkal vagyok bunkó akik velem is azok. Leirom a véleményem nem muszáj rá válaszolni ha mégis megteszik ezt lehet normálisan is nem mint az Aki Én meg a csak húgy... kolléga :)
Aki Én
@rokker33: ...na, erről beszélek. Nagy az arcod, de ahhoz buta vagy. Sajnos...
rokker33
@Aki Én: most mit mondjak ha csak egyet fújsz hogy ostoba vagyok én nem akarlak meggyőzni ennek az ellenkezőjéről :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.