Újabb büntetés kiszabása is elképzelhető, mert a verekedés mellett füstgránát is volt a lelátón.

A 24.hu cikke szerint magyar és lengyel szurkolók verekedtek össze a keddi, a londoni Wembley-ben tartott angol-magyar focimeccsen az angol rendezőkkel – őket ki is szorították egy kis időre a szektorból – és a kiérkező rendőrökkel. 

A lap a lengyel szurkolók jelenlétét a balhéról megjelent felvételekre alapozva írta meg, de például a BBC Sport keddi Twitter-bejegyzéséhez csatolt képen is láthatók lengyel sállal arcát eltakaró szurkoló (bár ez az egy fotó nem ügydöntő bizonyíték).

A verekedés egyébként azért tört ki, mert az egyik szurkoló rasszista megjegyzést tett az egyik rendezőre, és a szurkolót ki akarták vezetni a rendőrök – írta meg a BBC Sport a Twitteren a londoni Metropolitan Police információjára hivatkozva. 

A 24.hu cikke szerint a magyar gól után (a meccs végeredménye 1-1 lett) a magyar lelátón egy füstgránátot is sikerült működésbe hozni, ami amúgy szintén tilos volt, így a lap szerint várható, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség büntetést szab ki.

Marco Rossi magyar szövetségi kapitány szerint a magyar válogatott bizonyított a döntetlennel.

Forrás: 24.hu, twitter.com/BBC Sport

Címlapkép: Twitter

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

C_3PO
Akkor végül is megvertük Angliát?! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: te csak hullákban tudsz osztani-szorozni? marhára beteg vagy tibim,ha már az eszméket ,te mint eszetlen kevered a népírtással!
pár év és orbán is fölkerül a tömeggyilkosok listájára...,béke idöben alatta hullott el a leg több magyar.
namihami
@Shikari: Viszont esküdni rá (talán) mégse kellene... Ahogy ""munkásságozni"" se feltétlenül...
Shikari
@namihami: Gondolom, ha már beidézted, hogy valamelyik eszmére "esküszöm", tudsz hozzá egy idézetet is csapni, ahol magam ilyet tettem. Már előre is szólok, hogy ilyet nem fogsz találni, mert nem tettem meg ezt!

Az, hogy valakinek a tevékenységét "munkásság" szóval illetem, nem értem, hogy mi a bajod vele? Az említett tevékenységek a felsorolt politikusi munkásságuk része volt. Szeretnél szavakat betiltatni, vagy esetleg Sztálin gyilkosságait előkészítő és megvalósító tevékenységét ne nevezzem munkásságnak? Akkor világosíts fel, hogy mi volt?
namihami
@Shikari: Egyiket se nevezd munkáságnak. Hívd a nevén: Gyilkosság, terror, elnyomás.
Munkásságnak én egy író, tudós, művész, de még akár egy esztergályos, cipész, stb. élete során végzett munkáját szeretném és akarnám nevezni. Amikor egy tevékenység nem a fent említett tömeggyilkosok ""munkásságát"" dicsérik.
C_3PO
Akkor végül is megvertük Angliát?! :-)
Shikari
@namihami: Ez a zsigeri idegenkedés egyes szavak használatától elég érdekes! Biztosan el tudod képzelni, hogy a Tower hóhérjának is volt egy életre szóló munkássága, amire még büszke is volt! Számon tartotta, hány embert fejezett le. Az is egy munkásság, hiszen erőfeszítés eredménye! Neked persze nem kell ezt a szót használnod, mert látom a tagadásnál tovább nem jutottál az értelmezésben! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.