A legendás kerékpárverseny történetének egyik legnagyobb bukását okozta a civil.

Megszületett az ítélet annak a nézőnek az ügyében, aki az idei Tour de France-on a figyelmetlenségével tömegbukást okozott. Az eset során több tucat kerékpáros sebesült meg, a nő viszont elmenekült a helyszínről.

A 31 éves, bretagne-i származású nő – a nevét nem hozták nyilvánosságra – négy hónap börtönbüntetést kapott, amelyet két évre felfüggesztettek – írja a Blikk.hu. A nő egy táblát mutatott a kamerák felé, miközben a pelotonban kerekező német Tony Martin belehajtott, ami aztán dominóhatást váltott ki.

Elítélték a Tour de France-on tömegbalesetet okozó nőt

Forrás: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP

A Tour de France történetének legnagyobb bukását előidéző jelenet nyomán többen csonttörés miatt kényszerültek feladni a küzdelmet. Miközben mindenki a versenyzők mentésével volt elfoglalva, a női pánikba esett és elmenekült a helyszínről.

Négy napig bujkált, miután feladta magát a rendőrségen. A bíróság életveszélyes, de gondatlanságból elkövetett sérülések okozásával vádolta, végül négy hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

„Hülyeséget csináltam, szégyellem, ami történt. Csendes ember vagyok, minden, ami történt ellentétes azzal, amilyen ember vagyok”

– mondta az ítélet után a hölgy.

Forrás: Blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.