A klub a Celtic elleni meccs előtt adott ki közleményt. 

Kérjük minden szurkolónkat, tartózkodjon valamennyi trágár, kirekesztő, más népet, nemzetet, embercsoportot, szexuális kisebbséget hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai illetve a sporttal nem kapcsolatos megnyilvánulástól. Az UEFA Fegyelmi Szabályzata tilt minden, nem a sporttal összefüggő gesztust, megnyilvánulást. Ha mégis ilyen gesztust, megnyilvánulást észlel, kérjük, ellene se tiltakozzon senki semmilyen formában sem, mert a tiltakozás is nem a sporttal összefüggő megnyilvánulásnak tekinthető.

Különösen kerülendő minden olyan kézmozdulat, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető!

- írják a közleményben, ami a Celtic Glasgow elleni Európa Liga-csoportkörös meccs előtt jelent meg a Fradi honlapján. 

A Fradi külön kéri a szurkolóit, hogy tartózkodjanak a náci karlendítésektől és antiszemita jelképektől

Fotó: fradi.hu

Továbbá felhívják a szurkolók figyelmét, hogy a bírókat, játékvezetőket nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja.

Az UEFA-t szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust, feliratot ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja.

Forrás: fradi.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
buzi liberális majmok...nevetséges elvárások egy focimeccsen...
justhpeter
Legalább ismerik saját csürhéjüket !
rokker33
Mocskos faszszopó senkiházi buzik. Miért a klubbot és a magyar csapatot kell büntetni és miért nem a balhés szurkolókat dobják ki.??Van ott annyi biztonsági ember,mint égen a csillag és kamera még több, mégsem tudnak fellépni ellenük!!!??? Nyomorultak csak a pénzt tudják számolni, amit meg elkell végezni az nem megy!
Néro
A Fradi külön kéri a szurkolóit ... Szurkolók ? Csak törni-zúzni tudnak mind a stadin-jón belül mind kívül. Nem szurkolók , csorda. Az átkosban volt utoljára , hogy egy meccsre nyugodtan gyereket lehetett vinni.
Gazella
Csorda amely végig zudul a normál tömegeken.. Ezeknek az agy helyett vLami más folydogál a fejükben. Egy neon náci csordának nem lehet parancsolni.
namihami
Nyugi, kedves ""szurkoló"" fradista fiatalok. Nem kell ezt olyan nagyon figyelembe venni. Nem először mondják, --oszt eddig se, eztán se lesz a kormány részéről semmi retorzió. A büntetés pedig, mint eddig, megy a közösből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.