Rájár a rúd az úszónőre idén. 

Hosszú Katinka is elkapta a koronavírust, ugrott a versenye
Fotó: Facebook/Hosszú Katinka

Péntek reggelre több mint 11 ezer új koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon. Köztük van Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó is, aki a közösségi oldalán tudatta a rajongóival a rossz hírt.

"Sajnos covidos lettem, így nem tudok versenyezni a hétvégén Eindhovenben, meg egy ideig nem…Nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra is, most ez a legfontosabb!" 

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Faccebook/Hosszú Katinka

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
az oltás működik...,semmi baja nem lesz, de az a korának,állapotának köszönhető, nem az oltásnak..
jesz
jobbulást kívánok. Megragadom az alkalmat, és szemlesütve megkérdezem: nem látsz esélyt arra, hogy ismét Tusup legyen az edződ? Szabó Zsófi rendesen leterheli Tusupot, talán nem fog ordítani, csak az igazi teljesítményre koncentrálna.

Vélemény?
jesz
@Nyírfa: (titokban megfordult a fejében, csak nem mer szólni...meghát ott van a mostani edzője, aki a mindene, nehogy baj legyen)
Nyírfa
@jesz: Nem is csodálkoznék azon, ha megfordulna a fejében, mert , amióta külön vannak, nem megy neki az úszás. Csak hát, már mások a körülmények.
Te, jesz, szerintem abba kéne hagynia, méltósággal visszavonulni. Edzősködjön, legyen sikeres továbbra is, de most már a kis tanítványaival.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.