Hetedszer is Lionel Messi nyerte a labdarúgás legrangosabb egyéni elismerését, az Aranylabdát.

Már megint Messié lett az Aranylabda
Fotó: Franck Fife/ AFP

A további sorrend: Lewandowski, Jorginho, Benzema. A legjobb kapus Gianluigi Donnarumma, az olasz válogatott idén Európa-bajnok hálóőre lett – derül ki a Nemzeti Sport tudósításából.

"Hihetetlen itt lenni ma este – nyilatkozta Messi, miközben egyik fia még keresztbe tett ujjakkal szorított a papának. – Megígérhetem, hogy harcolni fogok az új klubomért is. Nagy utat jártam be... Köszönök mindent a barcelonai játékostársaimnak, és a válogatottbeli társaknak is. Ez volt az álmom, hogy nyerjünk végre valamit a válogatottal, a Copa Americán sikerült, fantasztikus élmény volt ez a számunkra. Barcelonában és Párizsban is sokan hozzájárultak ehhez a sikerhez, nem is szólva a feleségemről és a gyermekeimről, szüleimről."

Messi Lewandowskit vigasztalja, mondván, az előző szezonban ő érdemelte volna meg a díjat, és kiemelte, micsoda nagyszerű küzdelemben előzte meg őt.

"Robert, te is megnyerhetted volna ezt a díjat!"

– zárta sorait sportszerűen Messi.

Forrás: nso.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
... és Gulácsi a legjobb kapus...fóstalicskaák megakadt a torkotokon mi?
DURBINOS
@Tavryni őrnagy: Kinek gratulálsz te egycentes agymolekula??? Annak, aki nem érdemli meg? Még hogy hetedszer is messié az aranylabda? Lewandowski többet ér 10 messinél is. Ebben is politika van!!!
Gauntlet
Pedig idén nem is ő volt a legjobb- hanem a Chelsea meg Olaszország. Tehát vagy Jorginho vagy Bonucci kellett volna, hogy kapja !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.