Vívósportunk ihatja meg a Csampa–Szabó háború levét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Történet arról, hogy ki kinek/minek a levét issza (vissza)

markáns és jellemző történet az agyon nyomatott (legalább is ezen a címen rengeteg pénz áramlik) hazai sportéletről

Címnek adhattam volna azt, hogy sport, diplomácia, no meg a pénzosztogatás kombója matyar módra. Bár az igazat megvallva a magyar sport helyzete (eredményességet tekintve) nem olyan rossz, de ami másik kettőt illeti:
ad diplomácia; talán nem függetlenül attól a tényről, hogy ahogy Orbániában sok más területen kivénhedt harmadrangú focisták gyűjtőhelye az illetékes minisztérium, azt kell mondjam, hogy sok jót nem lehet róluk mondani, de azt, hogy diplomatikus végképp nem,
ad pénzosztás; a direkt (pl. Felcsút 10 és százmilliárdjai) és az indirekt (pl. a feleleges, értelmetlen és drága atlétikai stadion építése) is minimum véleménye.
No de vissza a történethez, ami sajnos nem egyedülálló: Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke elkaszálta Szabó Bence tagságát a világszövetség (FIE) végrehajtó bizottságába, és a helyette indított „bizonyos Tamás Henriette, az Mvsz jogászvégzettségű főtitkára” totál leszerepelt. Hogy a másik kettő kicsoda és mit keresnek az MVSZ környékén? Hagyjuk!
Az igazi móka egy valaki, Kamuti Jenő megnyilvánulása, aki azért valaki, de úgy tűnik csak volt. S nagyon sajnos, hogy nincs a környezetében senki, aki erre ügyelne, ha ő már nem tud! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.