Idén elképesztő mennyiségű botrány és tragédia látott napvilágot az úszók világából. 

A Blikk.hu vette észre, hogy Kapás Boglárka évértékelő posztjában először arról írt, hogy pályafutása során nagyon sokszor tették már fel neki azt a kérdést, hogy miért legyen valaki úszó, élsportoló?

- Mindig elmondtam a szokásos választ, hogy azért, mert egy egészséges életmódot fog folytatni, mert megtanulja beosztani az idejét, meg persze azért, mert a versenyeken megtanulja kezelni azt is ha nyer, illetve ha veszít. Továbbra is azt tartom, ezek nagy erények

- írta magyarázatként Kapás.

Azzal folytatta, hogy idén megtanult még egy fontos dolgot magáról, mégpedig azt, hogy bármilyen akadályt is vet elé az élet, képes azt legyőzni.

- Idén februárban eddigi életem legnagyobb akadályával kellett megküzdenem: meghalt a kishúgom. Feladhattam volna, rámehetett volna az olimpia is, de nem hagytam. Mert megtanultam felállni és nem feladni. Az Ő emlékéért és magamért. Mert 23 éve küzdök az álmomért és azt sem adtam fel. Mert ennél sokkal erősebbnek neveltek a mindennapok.

Azt kívánom mindenkinek az új évre, hogy soha ne adjátok fel, mert a legnehezebb helyzetek után válunk igazán erőssé. És sose felejtsetek el hálát adni azért, amitek van. BUEK – zárta posztját.

Kapás Boglárka most először beszélt a nyilvánosság előtt testvére elvesztéséről. Elképzelni is nehéz, mennyire nehéz lehetett neki ez az év.

Forrás: Blikk.hu 

Nyitókép: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A kukorica címerező táborban volt egy program nálunk, pónin lehetett körbe járkálni. Volt akit ledobott a póni és a bácsi mondta, hogy "Ha most nem ülsz azonnal vissza, akkor soha nem ülsz vissza." Hát igaza volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.