December 28-án és 29-én került megrendezésre Közép-Európa legnagyobb gamer és esport központjában, a Gamerlandben a Digital Warriors: Cold War elnevezésű LAN esemény, amit a Honvédelmi Sportszövetség és a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség hívott életre.

A Lenovo Legion Honvéd nyerte az 1 milliós LAN versenyt!

Az 1 millió forint összdíjazású CSGO versenyen összesen tizenkét magyar CS:GO csapat mérettette meg magát, akik között több nagynevű csapat és rengeteg legendás magyar játékos is szerepelt. A versenyen végül a hihetetlen teljesítményt produkáló Lenovo Legion Honvéd diadalmaskodott, miután végigmeneteltek a mezőnyön.

Ennek Hála a Lenovo Legion Honvéd csapata 500 ezer forinttal lett gazdagabb, ráadásul két különdíjnak is örülhettek, hiszen a döntő legjobb játékosa (MVP) és a legjobb mesterlövésze is tőlük került ki, Jurus ‘kamion’ Zsolt és Hevesi ‘Sl3nD’ Heinrich személyében.

Összességében a Digital Warriors:

Cold War lett az idei esztendő egyik legnépszerűbb hazai esport eseménye, kétnapos verseny közvetítése több mint 100 ezres összesített nézettséget generált és a szurkolók összesen több mint 1 millió percet töltöttek a Leet Esport közvetítésén. Emellett óriási szó, hogy magyar csapatoknak rendezett LAN versenyen először alkalmazták a nemzetközi szintű játékoskamerás technológiát.

Gratulálunk a Lenovo Legion Honvéd csapatának, amely ismét megmutatta, hogy ki Magyarország legjobb CS:GO csapata! Magyar és nemzetközi érdemes követni a Leet Esport csatornáját, ahol 2022-ben is nagy szeretettel várnak minden esport rajongót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.