A Magyar Úszó Szövetség elnöksége elfogadta az elnök, Wladár Sándor indítványát Szilágyi Liliána ügyének kivizsgálása kapcsán, így azzal nem a fegyelmi bizottság, hanem külön vizsgálóbizottság foglalkozik.

Ugyan Szilágyi Liliána ügyének vizsgálatára különböző bizottság alakul, a családon belüli erőszakkal nem foglalkoznak majd

Fotó: MANAN VATSYAYANA / AFP

A testület elnöke dr. Papp Gábor ügyvéd, tagjai dr. Ugrin Tamás ügyvéd, Tausz Katalin szociológus,Danks Emese, a MÚSZ gyermekvédelmi bizottságának vezetője, valamint dr. Tornyossy Mónikaigazságügyi, klinikai, mentálhigiénés és sportpszichológus – írja a 24.hu.

Wladár Sándor a döntés kapcsán kijelentette, hogy az Eb-ezüstérmes, ifjúsági olimpiai bajnok Szilágyi Liliána által megfogalmazott, az édesapjával, Szilágyi Zoltánnal kapcsolatos vádak súlya kívánta meg két tekintélyes büntetőjogász bevonását.

Az elnök ugyanakkor hangsúlyozta: a szövetség elsősorban az uszodai, illetve a klubon belüli történéseket hivatott vizsgálni, az esetlegesen családon belül történt erőszakot nem.

A bizottság már meg is tartotta alakuló ülését, és hamarosan a meghallgatások is elkezdődnek.

Forrás: 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Wladárral az élen kenik a szart szana-széjjel...fosnak, hogy néhány újságíró kideríti,
igenis felelősek a családon belüli erőszak jóváhagyásában(szemérmes szemhunyás által) ennek, ha megáll, akkor bűnsegédi szaga lesz...az apát már a világból is ki kellett volna zavarni...
...ehelyett?..

hát ez az...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.