Aleksandar Vucic szerb elnök szerint Ausztrália saját magát járatta le azzal, hogy visszavonta a címvédő és világelső teniszező, Novak Djokovic vízumát, és kiutasította az országból a sportolót. A szerb államfő kiakadt A szerb államfő vasárnap hozzátette: Novak Djokovic emelt fővel térhet vissza hazájába. Novak Djokovic az ausztrál szövetségi bíróság vasárnapi ítélete értelmében nem indulhat el […]

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Monacoban élő szerb teniszező... ja, ez pont olyan, mint a Marbellán élő hercegkisasszony. Hiteles. Nem kéne az Ausztrál nagydíjat Felcsútra hozni? Ott biztos nem ér ilyen komoly atrocitás egy hazudozót.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
ki a facom az a Djokovic ,hogy azt hiszi rá semmi nem vonatkozik?
Eladott Ország
A hazai kormánymédia reakciója: "Láthatjuk, mennyire begolyóztak a nyugati társadalmak. Olvashattuk a hírekben, mit művelnek az ausztrál elmebetegek szerencsétlen Djokovic-csal. Észleljük a francia, holland vagy német tüntetéseket, ahol a lezárás ellen tiltakozókat ütik-vágják a rendőrök. Persze a jogállamiság jegyében. Kutyákat eresztenek rájuk és egyebek, ott vannak ezek a képsorok bőven a hírekben. Na, ez az, ami nem lesz Magyarországon. Hazánk a demokrácia fénylő fáklyája ebben az időszakban." A magyar kormány járványkezelése olyan sikeres volt, hogy lakosságarányosan a világon a top 5-ben vagyunk a halottak számát tekintve lakosságarányosan. Lehet, hogy szabadok az emberek, de hogy ennek megfizették az árát, az is egészen biztos.A magyar kormány egyszerűen elengedte ezt az egészet és világversenyeket rendez anélkül, hogy felmérné az esetleges kockázatokat. Békemenetet tart a járványhullám csúcsán, mit sem törődve annak következményeivel. Ez jelentené a demokrácia fénylő fáklyáját?!
Csizmás Kond
Mindenhol a világon az oltás fontosságát hangoztatják sőt be akarták vezetni és a kisemberre rá is erőltették, hogy oltásigazolvány nélkül nem lehet utazni. Most akkor ha ez így van miért tennének kivételt Ha utazgatni akar akkor oltassa be magát és mehet a picsába is anélkül hogy sajnáltatná magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.