Az MLSZ elnöke a blikk.hu-nak adott interjút, amelyben beszélt többek között a magyar fociba ömlő milliárdokról is.

Csányi Sándor: „Sokszor elmondtam, büszke vagyok a magyar szurkolókra”Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az MLSZ nemrégiben jelentette be, hogy vénaszkennert fognak használni annak érdekében, hogy megelőzzék a további rendbontásokat a meccseken. Erre főként azért volt szükség, mert a magyar szurkolók viselkedése komoly anyagi terheket is vont a szövetségre.

Az intézkedéseinket a csapat és a szurkolók érdekében tesszük, azért, hogy minden válogatottmérkőzésen telt ház fogadja a csapatokat. Ehhez nagyobb együttműködésre van szükség, illetve a rendbontó kisebbséget határozottabb eszközökkel ki kell tiltani

– mondta erről Csányi a blikk.hu-nak. A fekete pólót viselő drukkerekről elmondta:

Sokszor elmondtam, büszke vagyok a magyar szurkolókra. Általában remek hangulatot teremtenek a stadionokban. Ez így van a fekete pólót viselők esetében is. (...) Ezért én a katonai minta vagy a fekete póló helyett a nemzeti színeket részesítem előnyben, amelyet Nyugat-Európában is „értenek”, és amely sokkal jobban kifejezi a csapat és a drukkerek összetartozását.

A lap arra is kitért, hogy hatalmas mennyiségű állami támogatást kap a magyar futball, emiatt pedig többen úgy tartják, hogy a politika tudja csak életben tartani a magyar focit. 

A stadionok építése, a pályák felújítása elképzelhetetlen lett volna a kormány támogatása nélkül. Ami a klubok fenntartását illeti, tisztelet a kivé­telnek, meg kell tanul­niuk a saját forrásaik hatékonyabb kiaknázását. Így a fia­tal tehetségek játszatását és értékesítését, a jegybevételek növelését

– vélekedik a témáról az elnök. Az interjúban azt is elmondta, hogy ma a magyar csapatnak nagyobb esélye van kijutni a vb-re, mint korábban – ezt elsősorban a két Európa-bajnoki szerepléssel indokolja.

Forrás: blikk.hu
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Indul a vonat, hej,hej,hej..."- erre vagy büszke? Egy szállal nem vagy különb azoktól, mint akik ezt éneklik. Legyél büszke magadra is.Rongy lettél csányi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Horizont: Elég sok vagyont kimentett belőle Azt hiszem 2008-ban is., 13-ban is, 2020-ban is
Akkor 1,33%-s tulajdonrésze maradt.
Sámannus
@Horizont: Ezek haza sem mentek. Egyébként a Gazprom tulajdonos váltás állítólag 500 ft értékű rubelért kelt el...
Kb olyan ez mint amikor az Ikarust Horn ingyen átadta az antigravitációs Széles Gábornak. Ott is futott mindenki a pénze után. Ezrével zsebeltek ki mindenkit. Ráadásul mindenki üzletelt velük. akár az akasztói Stadler. Az APEH őt ültette le, miközben az üzleti partnere röhögtek a markukba.
surdilloFUJT
Csányi,jobb lenne a falábu focistákra büszkének lenni!!!
Sámannus
@Horizont: Nem is törődnénk ilyesmivel, annyira természetes lehetne.
De itt az ellenkezője történt
Ezekkel a nemzetközi szélhámosokkal üzletelni, annyi mint ha a saját sírunkat ásnánk. Ma az oroszok úgy bevásároltak az országban, hogy ezért nem jöhet a NATO megvédeni az országot, mert a fél ország már az övék, ők felügyelik a médiát.
A pohost meg sem kérdezik mit akar csinálni, annyira kiszolgáltattak már nekik bennünket, hogy már fel sem tűnik, egy átlag embernek mi történik körülöttünk. Amikor a közmédiában szerepel valamelyik kormánypárti vezető úgy be van szarva, hogy még véletlenül sem mer kritikus lenni semmiben. Ezekkel az árbefagyasztásokkal is csak azt igazolják, hogy csak ártani akarnak az országot ellátó rendszereknek, és mindent lezülleszteni akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.