A világklasszis focista bennsőséges képet osztott meg családjáról, miután újszülött kislányukkal hazatértek a kórházból. 

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Cristiano Ronaldo hétfőn este jelentette be a tragikus hírt, miszerint születendő ikrei közül csak a kislányuk élte túl a világrajövetelt.

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kicsi fiunk elhunyt. Egy szülő ennél nagyobb fájdalmat nem érezhet. Csak a kislányunk születése ad nekünk reményt és boldogságot ebben a helyzetben”

– adta hírül a közösségi oldalán Ronaldo.

Most a Facebookon jelentkezett a portugál klasszis. Megköszönte az elmúlt napokban kapott támogatásokat, amelyek nagyon sokat jelentettek számára, és egy gyönyörű fotón mutatta meg az egész családot.

„Otthon, édes otthon. Gio és a kislányunk végre hazatértek hozzánk. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a kedves szavakat és gesztusokat. Az Ti támogatásotok nagyon fontos nekünk, és mindannyian éreztük azt a szeretetet és tiszteletet, amelyet a családunk iránt tanúsítottatok. Itt az ideje, hogy hálásak legyünk azért az életért, amelyet most üdvözöltünk ezen a világon”

– írta az aranylabdás focista.

Forrás: Blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.