Egy szakasz megnyerése, vagy legalább egy etapon a legjobb három közé kerülés tenné igazán boldoggá Valter Attilát a pénteken Budapestről rajtoló Giro d'Italián "Jó formában vagyok, mindent megtettem. A tegnapi edzés elképesztően jól ment, tudtam eleget pihenni az alpesi körverseny után, fejben is fel tudtam készülni" - nyilatkozta az MTI-nek a Groupama-FDJ magyar versenyzője a csapat keddi sajtóeseményén.

Forrás: eurosport.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint ma délután három órakor várhatóan éjfélig lezárják a Hősök terét körben, valamint a Kós Károly sétányt és az Olof Palme sétányt.
Délután 5 órától várhatóan este 8 óráig le lesz zárva az Andrássy út a Bajza utca és a Dózsa György út között, valamint a Dózsa György út a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között. Ez idő alatt a 105-ös és a 178-as autóbuszok a Podmaniczky utcán közlekednek. A 30-as buszcsalád és a 79M trolibusz nem érinti a Benczúr utca és a Hősök tere megállót. A korlátozás érinti a 70-es, a 72M és a 75-ös trolibusz közlekedését is.
A verseny pénteken és szombaton a belváros több pontját érinti majd, akkor is jelentős lezárások lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.