A focikapusból lett médiasztár 41 éves volt. 

A Blikk.hu információit a rendőrség megerősítette. 

Gyász! Meghalt Berki Krisztián

Fotó: Facebook

Ma reggel a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba, ahová egy mentőautó is megérkezett. A házban Berki Krisztián lakott, és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök.

A helyszínen ezekben a percekben is ott van Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint időközben megérkezett a helyszínre a volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is. Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

Forrás: Blikk.hu, Telex.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Megy a találgatás, semmi hírzárlat ??? A rendőrség a 12-ik verziót közli !! Elég legyen 3 hétig ne legyen vezércikk a sajtóban, a NET-en és TV-ben vagyis maradjon családi gyász...
Málna
@volvós: Miért lenne hírzárlat? És nem a rendőrség közli a 12. verziót, hanem a firkászok. Miért pont 3 hétig ne legyen vezércikk?
Eladott Ország
@Németh István: ma, 16:53 ♣ A román cigányod szelfizett a rajcsávó' tesó' zenészekkel választás előtt. Pedig a kottát is fordítva nézik, mert életükben nem is láttak, de Kossuth díjra jók lesznek.
Pági
Az is lehet, hogy valami hatalmas hiba, véletlen okozta a halálát. Nem gondolom hogy meg akart halni.
Németh István
Mindenesetre érdekes ez a 41 éves korban való tappancs feldobás! Ilyen értelemben sajnálom! De azon elgondolkozom, hogy érdemes volt -e a herestaniclit kivasaltatni erre a rövid időre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.