A focikapusból lett médiasztár 41 éves volt. 

A Blikk.hu információit a rendőrség megerősítette. 

Gyász! Meghalt Berki Krisztián

Fotó: Facebook

Ma reggel a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba, ahová egy mentőautó is megérkezett. A házban Berki Krisztián lakott, és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök.

A helyszínen ezekben a percekben is ott van Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint időközben megérkezett a helyszínre a volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is. Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

Forrás: Blikk.hu, Telex.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Mi van hullanak a nagy arcok. M.Rihárd
Syntax Error
Várható volt! Ez az ember szenvedett! Önmagától...
R.I.P.
Nyírfa
Ez most meglepett. Gondolom, megtudjuk azt is, mi történt.
simmering73
@durbincs: Hogy stagnál a stiglinc? Stabilan vagy csak pőrén restusálja a stellázsit?
Galway
Előbb a M. Ricsika, aztán B. Kriszti.
Nem sok ennyi (jó/rossz/kitérdekel) hír egy napra?
namihami
Sorra jönnek a ""csapások""!
Alakul az új 2/3-os ""siker"".
volvós
Igazságos az ISTEN !!! A gazemberekért nem ejtünk könnyeket, ugye ???
Emmersson71
Nos, az ő ráncai már kisimultak..még a zacsiján is...
namihami
@Horizont: Egyszer annak is lehet igaza (mégha véletlenül is).
Ennyi hülyeség mellé egy-egy valós hír is óhatatlanul becsúszik. Biztos elbambultak az eddig leírt dolgaik miatt.
vacsi
Egyébként, bár én nem kedveltem, de nem ártott senkinek - szemben azzal a gyilkos Ricsivel, akit Hál'Istennek, elvitt az ördög... Nem kell őket egy kalap alatt emlegetni, ezt Berki nem érdemli meg.
szaboria1
@vacsi: Csak potom 300 millát tüntetett el a Fraditól + milliárdos csalásban is részt vett.
karma1
@namihami: Szia, tudsz angolul? A ferjem olyat talalt, hogy lehidaltam! Es a net azt mondja, hogy nem kamuoldal! Ha ennek csak a fele igaz, akkor azert az nem semmi!
tfiglobalnews.com/2022/05/05/no-one-survives-ukraines-hit-list-it-now-features-hungarys-and-croatias-leaders/
ágimami
@Horizont: Én sem sajnálom őket (főlek nem M.Richardot!!!), de Berkinek a 2 pici gyermekét annál jobban, mivel semmiről sem tehetnek.
ágimami
@Horizont: 10:55
Nekem az az írás egyenlő a NULLÁVAL!!!
ágimami
@volvós: A gazemberekért nem, de az itt maradt árva gyerekekért IGEN!!
Nyírfa
@durbincs: 10.36

Neked nincs keresnivalód az emberek között. Ha a Propeller üzemeltetőiben lenne egy szemernyi tisztesség, akkor örökre kihajítana innen.
Így legyen!
Nyírfa
M. R.-nél nem, de Berkinél megmozdult az együttérzés. Az öngyilkosság olyan válságra utal, amiből akár életre szólóan, megújhodva is ki lehet jönni, ha van értő segítség, igazi barátok, valódi társ.
És, ahogy @ágimami: is említi, ott vannak a gyermekek. Pamela remélhetőleg révbe ért, de Mazsi?
Olyan gyerekembernek érzem.
Nyírfa
@ágimami: 11.50

Remélem, egyszer - minél előbb - meg is történik. Ha találok megfelelő felületet, ahol akár blogolni is tudok, akkor távozom innen. És nem a shikarik miatt, hanem a tulajdonos, a működtetők hozzáállása lesz az ok.
volvós
@ágimami: lesz aki felneveli Őket...
kereső
Kérem szépen, az ilyen hirek alatt elég egy R.I.P. is.
namihami
@karma1: 11.37:. Egyszer egy hasonló szituációban azt találtam írni, hogy nem véletlen az, hogy a magyar ""hivatalos"" sajtó nem közöl bizonyos cikkeket.
Most képzeld, ha ilyenekkel zavarnák ( persze, én is tudom, hogy lehetetlen) pl a ""durbincsok és társaik"" tisztánlátását!
Ha (egyáltalán) elolvasnák és --talán-- meg is értenék, a szépen felépített Orbán-világuk dőlne össze. És akkor mi lenne a bornyak 2/3-ából/val?
Eladott Ország
"Többek között ezek miatt félnek az emberek véleményt mondani, meg kiállni az igazukért. Ez a testet öltött büntetőfékezés. Amit Orbán is művel velünk, akik az ország nevű buszon utazunk. Mert tehetetlenek és kiszolgáltatottak vagyunk egy luxuskormány hóbortjaival szemben. És ha nem jól viselkedik a buszvezető, akkor besatuzik előttünk. Ha nem kapaszkodunk, akkor jó esetben csak összetörjük magunkat. Rosszabb esetben kileheljük a lelkünket. Aztán amikor kérdőre vonják a tettest, akkor hazudozik, mellébeszél, sőt a buszvezetőt okolja, hogy nem állt meg. Így kell ezt csinálni. Így kell bánni velünk, ezt kell erősíteni a fejekben. Van aki megteheti, és meg is teszi, neked meg nix ugribugri. Ez az üzenete ennek az egésznek, ez a mondanivalója. Senkik vagyunk, és azok is maradunk, ameddig nem takarítjuk el a szemetet, ami már tizenkét éve egyre csak gyűlik az országban."
"És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt sunyi parasztok." Márai Sándor
Ezek a munka temetésére is csak azért nem mentek el, ( M Richárddal együtt) mert nem ismerősük. R.I.P.
i.gifer.com/TzZ7.gif
Németh István
@Eladott Ország: te moslék az Orbán Viktort nem tudnád véletlenül kihagyni a folytonos imádatodból! Uncsi poloska haver, hogy állandóan vele foglalkozol! Tudod van neked pecsed, azt húzogasd most a hulla hülye és a tappancsát feldobott krisztián fejére! S tudod miért te fasz szopó mert ő is a heroint szopogatta megérdemelte! még akkor is ha mint embert sajnálom! téged nem sajnálnálak!
volvós
Megy a találgatás, semmi hírzárlat ??? A rendőrség a 12-ik verziót közli !! Elég legyen 3 hétig ne legyen vezércikk a sajtóban, a NET-en és TV-ben vagyis maradjon családi gyász...
Málna
@volvós: Miért lenne hírzárlat? És nem a rendőrség közli a 12. verziót, hanem a firkászok. Miért pont 3 hétig ne legyen vezércikk?
Eladott Ország
@Németh István: ma, 16:53 ♣ A román cigányod szelfizett a rajcsávó' tesó' zenészekkel választás előtt. Pedig a kottát is fordítva nézik, mert életükben nem is láttak, de Kossuth díjra jók lesznek.
Pági
Az is lehet, hogy valami hatalmas hiba, véletlen okozta a halálát. Nem gondolom hogy meg akart halni.
Németh István
Mindenesetre érdekes ez a 41 éves korban való tappancs feldobás! Ilyen értelemben sajnálom! De azon elgondolkozom, hogy érdemes volt -e a herestaniclit kivasaltatni erre a rövid időre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.