18 év. Pontosan ennyi ideje tagja Magyarország az Európai Uniónak. Ennyi idő alatt rengeteg minden történt – bár hogy it fogunk most, 18 évvel később tartani, azt a csatlakozás örömteli pillanataiban senki nem gondolta volna. Az évfordulóról egész napos rendezvénysorozattal emlékezett meg az Európa Pont és az Európai Bizottság magyarországi képviselete. A budapesti Szabadság téren két színpad is várta az érdeklődőket: az egyiken gyerekprogramok zajlottak, míg a másikon a felnőtt érdeklődőknek szóló programelemek váltották egymást. Az eseményen a szervezők több formában is kifejezték a szolidaritásukat a megtámadott Ukrajna felé: a látható feliratokon kívül a nagyszínpadon ukrán művészek is kaptak fellépési lehetőséget.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mit vártok Tompikától és a magát polgárinak (szinte kivétel nélkül műveletlen paraszt-suttyó komcsi káderek) csúfoló kormánytól?
Sziszifusz
@Shikari: 06:00
Mondja maga nooooormáááális ???
Uriel
@Shikari: Hát így vagy te megmondó ember? Hogy hülyeségeket beszélsz? Megint?
Ezért a rám ruházott felelőségnél fogva megvonom tőled a "megmondóember" státuszt.
Az ítélet jogerős, fellebbezésnek helye nincs.
RonaGyuri
@sgl: nem fogod a lényeget, ő csak előrelátó! Minek fizetné be az adókat, mikor aztán úgy is el fogja lopni egy jelentős részét? =))
Az igazi gond az abban van, hogy rövid a memóriája, s elfelejti, hogy be sem fizette, így kiveszi a NEKI JÁRÓ-t!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.