A Ferencváros-Paks kupadöntő (3-0) után Orbán Viktor a Fradihoz intézett gratulációja mellett az ellenfél edzőjét, Bognár Györgyöt is méltatta a múlt héten.

Új állása lett az Orbán által királynak nevezett futballedzőnek
Fotó: M4Sport

A miniszterelnök nem is akárhogyan dicsérte a paksiak trénerét, ugyanis azt írta,

"Bognár Gyuri a király". 

Nos, "Gyuri" azóta az "atomvárosiaktól" az NB II-be kiesett MTK Budapest labdarúgócsapatához szerződött át szakmai igazgatónak.

"Intenzív, mélyreható egyeztetéseket folytattunk, és most jött el az a pillanat, amikor mindkét fél úgy érezte, együtt kell tennünk a klub felemelkedéséért"

- nyilatkozta a klub honlapján Zakor Sándor, az MTK Budapest tulajdonosa. Hozzátette, szeretné, ha a csapat az eredmények mellett látványos futballra törekedne.

Bognár 1987-ben tagja volt a 29 év után ismét bajnoki címet szerző MTK-nak. Vezetőedzőként 2001 és 2002 között már irányította a kék-fehéreket. Szakmai igazgatóként ő felügyeli majd a felnőtt csapatnál, az NB III-as és az U19-es együttesnél folyó munkát is.

Emlékezhetünk, Bognár György a nyári foci Eb alatt még közel sem volt ekkora király, amikor a köztévében látványosan unta, hogy a dán-finn meccsen rajta kívül szinte mindenki a pályán összeeső Christian Eriksen miatt aggódott.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Azt hiszem, hogy Orbán nem tévedett, mert Bognár György jó eredményeket ért el Pakson, és tényleg korszerű ,támadó szellemű, szórakoztató focit játszott a Paks csak magyar játékosokkal!És ez nem kis dolog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.