Közgyűlést tartott szombaton a Magyar Olimpiai Bizottság, a helyszínről a blikk.hu tudósított.

Hivatalos: Magyarország megpályázza a 2036-os olimpiátMTI/Koszticsák Szilárd

A közgyűlés első számú célja az volt, hogy elfogadják az új alapszabályt. Ennek lényege pedig, hogy az eddigi 54 főről 127-re emelkedjen a szavazásra jogosultak száma – írja a blikk.hu.

Emellett szóba került egy másik fontos téma is: a magyarországi olimpia kérdése.

2024-ben Párizsban lesz az ötkarikás torna, így mindenféleképp két ciklust ki kell várni a következő európai rendezésre. 2028-ban Los Angeles látja vendégül a világ sportolóit. 2032-ben minden bizonnyal Ázsia, de könnyen lehet, hogy Afrika lesz a házigazda. 2036-ban jön vissza Európába ismét az olimpia, ezt pedig meg fogja pályázni Magyarország.

Forrás: blikk.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
@fideszes gyökér: Erre adták a felhatalmazást ! Mit nekik válság, inség, miegymás ! Ez egy fasza nép, meg is épített mindent , már csak az olimpinai falu van hátra, amiből aztán a Fudan nő majd ki - meg talán egy véres, de utolsó forradalom ! Hogy az ilyen erőszakos, törvénytelen, demagóg farkak mindörökre eltűnjenek innen !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
A 8. Orbán kormány rendezi majd. Addigra ugyanis eltörlik a népszavazás intézményét, hivatalosan is felváltja a Nemzeti Konzultáció...
Viktor idősebb lesz, mint most VV Putyin :)
csak úgy....
éljenek az olimpiás különadók ! a vadászati bukta után a következö,még nagyobb bukta! :)
Toller Béla
@fideszes gyökér: Erre adták a felhatalmazást ! Mit nekik válság, inség, miegymás ! Ez egy fasza nép, meg is épített mindent , már csak az olimpinai falu van hátra, amiből aztán a Fudan nő majd ki - meg talán egy véres, de utolsó forradalom ! Hogy az ilyen erőszakos, törvénytelen, demagóg farkak mindörökre eltűnjenek innen !
CsipkeRózsa
Ekkora összeget Orbán se tud összeszedni!
Toller Béla
Az akkori szélsőbal kormány már csak az archívumokból tud majd erről a felvetésről ...a hívek a kocsmákban fognak nosztalgiázni, az amatőr futball meg éppen virágozni fog e halmokon ...TV-n nézzük majd a kijevi olimpiát !
Eladott Ország
Ha rongyokban jársz és éhezel - NE LÍZINGELJ MERCEDEST!" Ősi dakota közmondás, Al-Felcsút környékén gyűjtve.
Magyarországon a túlárazott közbeszerzések árnyékából óbégatják, hogy olimpia nélkül nem nemzet a nemzet?Mit várunk ott, ahol az agyhalál túlélhetőségének két lábon járó bizonyítéka, Kupakos Lali nem áll orvosi felügyelet alatt és pl. Antonio Rogano de Lopasztán sincs zárkában?!
Qqberci
@Philip Marlowe: "egy kormány hosszú távra tervez!"

25 év letöltendő a Csillag Bútorgyárban?...
Eladott Ország
@Pegero: ma, 14:22 ☻ Arra el tudsz menni innen a picsába.
uploads.disquscdn.com/images/9ddc2321ee384055775534fcc145f44b2a2e432a9eaa7474b099c30cdcf556c5.jpg?w=800&h=509
Az öreg cigányprímás be akar lépni a fideszbe, de kérelmét elutasították. Szomorúan meséli másnap ismerősének, hogy mi tötrtént. Há' Gazsi oszt' mé' nem vettek be a fideszbe? Mer' aszonták', hogy a kommunistáknak húztam régen. Osztán' miért nem tagadtad le? Hogy tagadhattam vóna' le, amikor mind ott vótak'?
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/259394137_2979109859013361_4175345559196677325_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ytv2kIhNPtoAX_UytZK&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9B2EWJoHDjbxAnrDrAylFQmnQoKeX3RHsPOCw0R1qunw&oe=6297B2AF
verőce21
Szerintem ostobaság az olimpiai rendezést erőltetni, veszteséges, annyi más világverseny van..., amin bukhatunk...
És könnyedén megkaphatjuk bármelyiket... :)
namihami
A félő az, hogy ennek a népnek ""elfideszelődése"" (lásd kommenttársaink előzetesét) olyan tempóban folyik, hogy akkor már annyi esze se lesz, hogy ne szavazza le. És a ""nyeresége"" Százszorosúszóvébéhaszon"" néven fog bekerülni a magyar történelem dicső lapjaira.
A világ meg besz@rik rajtunk--a röhögéstől.
Uriel
1936-ban Németországban is rendeztek olimpiát. A Fhürer legnagyobb örömére.
Uriel
Csak száz év kellett hozzá, hogy újra megtörténjen...
justhpeter
1936-ban a járókerettel járó Novák Katalin nyitja meg az olimpiát, az ünnepi beszédet meg Putricselli Orbán Viktor mondja majd. Finanszírozni természetesen az Unió fogja, hiszen nekünk annyi pénzünk sincs, hogy legalább álmainkban megjelenjen. Bár 12 éve tudjuk, hogy semmihez nem kell pénz, majd Puticselli kiharcol mindent. Az rendben van, hogy a kormányban elmebetegek ülnek, az is rendben van, hogy az MNB-ben féleszű, matematikai analfabéták keringenek, de hogy az olimpiai bizottságba is csak agyhalottak kerültek az nincs rendben.
simmering73
Csőd előtt az ország és ezek a hülyék 2036-ról álmodoznak? Fidesz se lesz akkorra.
colibri
Van megérzés! Valaki ma írt a vizes vb megrendezéséről és költségeiről, abban a pillanatban ugrott be, hogy ahogy lehetőség nyílik olimpia rendezésre való jelentkezésre, orbán lesz az első! Mákszemnyi agyával mindent egy lapra tesz fel, semmi nem érdekli, csak - mint egy szaros toporzékoló gyerek - amit az agyába vett, azt elérje. Sajnos a sportolók és az OB is hasonlóan gondolkodik, őket teletömik pénzzel.
Nessy
Száz szónak is egy a vége, egyre csóróbbak vagyunk a pár oligarchát kivéve. Kint van a fenekünk a nadrágból, de olimpiát kell rendezni, ami máshol is veszteséges.
Egy mezei vadász kiállítást is csak 16 milliárdos ráfizetéssel rendezett meg a "hozzáértő rendezőség"! Mennyi lesz egy olimpián? Fenn az ernyő, nincsen kas!
kormanyos63
Én óriási sportkedvelő vagyok, és természetesen szeretném, ha majd egyszer hazánk is rendezhetne olimpiai játékokat!
De, mivel kurva sok pénzbe kerűl(legalább 5000-milliárd forintba) ezért NEM támogatom, és ha lesz népszavazás róla, ellene fogok szavazni!
Amig nincs normálisan működő egészségűgy, oktatás, és szociális ágazat, és brutálisan alacsony fizetésekből, és nyugdíjakból kell megélniük az embereknek, addig nálam az olimpiai rendezés nem priorítás, az utolsó helyen van a fontossági listámon!
Amúgy pedig az összes olimpia veszteséges volt eddig, kivéva az 1984-es Los Angelesi olimpiát!
És arról még nem is beszéltem, hogy hazánkban a rendszerszíntű korrupció, és az alkotmányos költségek miatt biztos, hogy a duplájába kerűlne ez a sportesemény!
Úgyhogy orbánék dugják fel maguknak az olimpiát, ha akarnak rendezni dobják össze a családtagjai, az oligarchiái, és a strómanjai, de NE a magyar adófizetők pénzéből tegyék ezt meg!
kormanyos63
@Toller Béla: Ebben az országban Béla a nagy lószart lesz véres forradalom!
Én hamarabb leszek Római Pápa, minthogy ez bekövetkezzen!
Még egy ilyen mindent eltűrő, birka nép, mint a magyar, nincs az egész világon!
Nessy
@Pegero: Nem! 2000 előtt mentem nyugdíjba.
magyar1
Ha a nép beledöglik is, csak legyenek nagy nyertesei a csókosok közül.
magyar1
@kormanyos63: Erre azért ne vegyél mérget, mert kihal az a nemzedék akik a szocializmus nyugalmában nőttek fel és harc nélkül, biztos munkahelyekkel, jövedelmekkel el voltak. Ez az új nemzedék aki jön már nem lesz ilyen békés.
kormanyos63
@magyar1: Ez az új nemzedék is békés lesz, ebben biztos vagyok, nem fognak semmilyen forradalmat sem kirobbantani!
Viszont le fognak tömegesen lépni külföldre, és nem vagyok abban biztos, hogy valaha is vissza fognak jönni Magyarországra!
Az új nemzedék nem fogja a testi épségét, és az életét kockáztatni egy forradalomban, , bármilyen kemény diktatura is tomboljon hazánkban, és én ezért nem is fogom elítélni őket!
verőce21
Kell is ide a diktatúra. Mert 10-12 év múlva többségében cigányok fogják lakni Magyarországot! Azok pedig csak erőből értenek...!
csipetke
Reményeink szerint akkorra orbán már csak egy rémálom lesz,és a fidesz garázdálkodását évtizedekbe telik majd helyrehozni, úgyhogy ez az időpont igen korai...
ómió
Hogy "nolimpikon efftárséknak" megint legyen mit megfúrniuk?
ómió
@KisTehen:Akkor, minket a "sors" túlbűntetett!
Cucika
Orbán minden álma az olimpia. Most rendeletben is hozhatja a pályázat szükségességét. Akár elrendelheti minden neves sporteseményt Magyarországon rendezzenek. Nagy sportember "látszik" is rajta. Vajon megéri e a vágya beteljesülését?
Néro2
Hány tíz milliárdért készítik elő Fityma tolvajok ezt az elkövetkező években? Ezek eddig is ellopták mindenki jövőjét csak van aki látja van aki nem. Meg a minden napját is. Mind anyagilag mind erkölcsileg mind mindenhogy mindenben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.