A 62. percben három cserével is frissíteni próbált csapatán Gareth Southgate, de még be sem melegedhettek az új emberek, máris jogos 11-eshez készülődhetett a magyar válogatott, az alig két perce a pályán tartózkodó Reece James hibája után.

Hatvan év után nyertünk újra Anglia ellen
Budapest, 2022. június 4. Szoboszlai Dominik (j) büntetőből gólt szerez a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország – Anglia mérkőzésen a Puskás Arénában 2022. június 4-én. MTI/Szigetváry Zsolt

Szoboszlai Dominik magabiztosan értékesítette a büntetőt, hatodik gólját szerezve a válogatottban. A gólt követően megpróbáltak nagyobb sebességre kapcsolni az angolok és visszavenni a játék irányítását, de ez nem megy egyik pillanatról a másikra egy ritmusból való kiesés után. Először Jarrod Bowen, majd Jude Bellingham előtt adódott nagy lehetőség, aztán Conor Coady csúsztatott mellé.

Hiába került ismételten fölénybe az angol válogatott, nagy helyzetet már nem sikerült kialakítaniuk, 60 év után újra legyőztük a Budapestre sorozatban 22 veretlenül megvívott mérkőzéssel érkező angol válogatottat.

Forrás: Telex

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.