Nem minden szurkolónak indult jól az olasz-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzésre szervezett túra Cesenaba.

Botrányt okoztak a magyar szurkolók a repülőn – stewardesst inzultálhattak a férfiakJEAN-CHRISTOPHE MAGNENET / AFP

Az egyik fapados légitársaság hétfőn reggeli Budapest-Bologna járatán a felszállás után nem sokkal robbant ki a botrány.

A gép hátsó soraiban ülő utasok hangos olasz, angol és magyar szóváltásra lettek figyelmesek. Mint kiderült az egyik stewardess úgy érezte, hogy

az egyik magyar szurkoló illetlenül hozzáért, miközben a kocsit tolta.

A meggyanúsított drukker tagadta, hogy bármi ilyet tett volna, vagy egyáltalán szándékában állt volna, de a stewardess hajthatatlan volt.

Az utastársak, a hírbe hozott szurkoló társai igyekeztek elmagyarázni, hogy nem történt meg a dolog, de a vita vége az lett, hogy elvették a megvádolt drukker személyigazolványát és beszállókártyáját, és nem hagyhatta el a többiekkel együtt a gépet.

A rendőrségi eljárásról talán lemondtak, de a gépen jegyzőkönyvet vettek fel.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
A mocskos kurva balhét akart és ezzel akart magának akár kártérítést is kikövetelni! Hiába a pénzért ha nem tud baszni egyéb aljasságra is képesek a nők is!
namihami
@Németh István: Ott voltál? Ismerve a hazai ""szurkolóink"" absztinenciáját, nem lepne meg, ha kiderülne, hogy már a tranzitban is részegek voltak.
És, mielőtt elkezdenél anyázni, buzizni, libsizni, stb, közlöm veled, hogy ez személyes tapasztalat volt. Bár én nem meccs miatt utaztam és nem repülős, hanem buszos út volt.
Németh István
@namihami: röhögni fogsz ez egy barti társaság volt! Sportolók mind! nem isznak, és nem csajozni mentek ! szuka volt szemét!
namihami
@Németh István: Mégegyszer:. Ott voltál? Élőben láttad, hallottad?
Nekem a ""baráti társaság"" nem biztosíték. Több stewardess barátnője van a lányomnak. Tudom, hogy nem könnyű bejutni. Egy műbalhé miatt nem fogja az állását kockáztatni. Annál az jobb fizetés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.