EZT AZ ORBÁN KORMÁNYNAK SEM ÁRTANA FELISMERNI!!! =)) Az első félidőben nem feküdt a magyar csapatnak az olaszok játéka, a második félidőre sikerült rendezni a sorokat - értékel a szövetségi kapitány. Marco Rossi szövetségi kapitány büszke a magyar labdarúgó-válogatottra annak ellenére, hogy 2-1-re kikapott az Európa-bajnok olasz csapat vendégeként a Nemzetek Ligája második fordulójában.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezt ártunk és qurmányunknak sem ártana felismernie,

sőt igazából a nép , az isten adta népnek, mely … is lehetne ennyi sütnivalója

A sok idétlen matyarkodás mellett, ha csak hallkan is, de bölcs, s igencsak megfontolandó dolgok is kicsúsztak a kapitány száján. Marco Rossi szövetségi kapitány értékelt azt követően, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re kikapott az Európa-bajnok olasz csapattól a Nemzetek Ligája második fordulójában.
Az egyik gondolatát azzal kezdte, hogy: „Tudnunk kell, hol a helyünk …”!
Igen ez valóban egy megfontolandó, sőt igencsak tanácsos gondolat, elsősorban azért, mert tisztán kell látni, hogy nem megvertük az angolokat, hanem ők kaptak ki!!
Ráadásul jobban belegondolva ez a hozzáállás nagyon hasznos lenne Orbánék számára is, s nem utolsó sorban az ország népének sem ártana tisztában lennie azzal, hogy HOL A HELYÜNK!!! =))
RonaGyuri
a témához tartozik; úgy tűnik volt olyan is aki látta is a meccset, nem csak nézte:
Negyedórányi jó játékkal verte Olaszország a magyar futballválogatottat!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.