A mai magyar-német meccs előtt fontosnak tartották közvetíteni az üzenetet.

Szalai Ádám fontos kéréssel fordult a magyar szurkolókhozMTI/Kovács Tamás

Ezért arra kérlek titeket, hogy kerüljétek a rasszista megnyilvánulásokat, kérlek titeket, hogy kerüljetek minden olyan kirekesztő megnyilvánulást, illetve mondatokat, szavakat, amik esetleg a jövőben zártkapus mérkőzéseket okoznának, hiszen nekünk ti vagytok a legfontosabbak!

– mondta a csapatkapitány egy, az MLSZ Facebook-oldalára feltöltött videóban.

A videóhoz két óra alatt kb 115 hozzászólás érkezett, ezek között többen is azt írták, hogy az „UEFA úgyis kitalál majd valamit”, többen azt kérdezték, miért nem lehet önfeledten szurkolni – vette észre a telex.hu.

Mint ismert, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a tavaly nyári Európa-bajnokság után eredetileg három zárt kapus mérkőzésekkel büntette a magyar válogatottat a rendbontó magyar szurkolók viselkedése miatt. Később ezt a büntetést két zárt kapus mérkőzésre enyhítették, és a második zárt kapus meccs lejátszását két évre felfüggesztették. 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
Magyarisztánra lefordítva: ne feledjétek, ma jönnek a szivárványos fritzek, szóval, keményen fújolni!
Yoda69
@Baker: Igy van, akkor garantált az újabb 3 zárt kapus meccs.
Amilyen a magyar választók nagy része, olyan a szurkolóké is. Agyament barmok.
kormanyos63
@Maccska: Meg a magyarok közt is, és a világ minden népe, nemzete között!
De ehhez senkinek semmi köze, mert ez mindenkinek a magánügye!
Ha már buziztál egy jót macsek, akkor felhívom a figyelmedet arra, hogy a legtöbb meleg a fidesz-kdnp moslékkoalició tagjai között van!
És ugye még a Szájer ügy sem nagyon régen volt!
Engem nem érdekel hogy ki a meleg(sosem voltam homofób) engem csak az érdekel, hogy az illető milyen ember, gané szar ember, vagy tisztességes, becsületes ember!
A hálószobájában pedig mindenki azt csinál amit akar, és azzal akivel akarja(kivéve ha erőszakkal, vagy kiskorúval csinálja) és én ezt tiszteletben tartom, te is tedd ezt!
kormanyos63
Amúgy meg Szalaival teljesen egyetértek, mert a magyar "szurkolók" addig buziznak, és négereznek, míg az UEFA nagyon hosszú időre bezáratja a Puskás Arénát, és legalább 10-zártkörű mérkőzést fog büntetésként kiszabni, teljesen jogosan!
Én azt is értem, hogy a szurkolók nagy része nem rasszista, hanem tényleg szórakozni, szurkolni megy ki a stadionba, de a szélsőséges fasiszta, rasszista, homofób alakokat ki kell emelni a nézők közűl, és örökre eltiltani a meccsek látogatásától!
namihami
@kormanyos63: Nem a stadiont kellene bezárni. Nem a stadion a hülye. Az csak beton.
A magyar csapat fékezhetetlen barmai azok, akik az állandó balhét csinálják. Hiszem, hogy a meccs egy harmadrangú esemény, a ""szurkolásért"" mennek ki. A tökéletes megoldás az lenne, ha (az oroszokhoz hasonlóan-bár más indok miatt), de a magyar csapatot is kizárnák néhány évre a nemzetközi futbaléletből. Hadd pancsoljanak ebbe a fertőbe, dagonyázzanak a sz@rba, amit ""magyar focinak"" mernek nevezni. Ami csupán a pénzmosoda névvel fejezhető ki a legtalálóbban. És biztos vagyok benne, hogy azért is van tartva.
Clavigo
Fingom nincs,,hogy ki ez...?? Felsőcsutkára kéne menni ,kéregetni...
teuton
Szoval egy allitolag szabad es demokratikus europai orszagban fel kell szolitani a "szurkolokat", hogy tartozkodjanak rasszista es homofob megnyilvanulasoktol... Egy ilyen orszagnak semmi helye Europaban!!! Tulajdonkeppen csak a kormany altal kinevelt, tamogatott es dedelgetett börfejü "feketesereg"röl van szo, de a vilag ezt latja es ez alapjan itelik meg es itelik el a magyarokat. A kormany szegyene kellene ez legyen, de a szofoso meg a horogkeresztes naci karlenditöt is vedelembe vette, akit a nemetek anno letartoztattak es beindult a külügy mentöhadmüvelete...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.