Egy brit bulvárlap kezdeményezésére. 

Az angolok petíciót indítanak, hogy ne kelljen többé a magyarokkal játszaniuk

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A keddi történelmi magyar győzelem után a brit bulvárlap, a The Sun Football egy, a Twitteren közzétett posztjában „petíciót” indított annak érdekében, hogy ne kelljen többet a magyar válogatottal szemben kiállnia az angol csapatnak.

A posztban felsorolták az angolok top 5 legnagyobb vereségét, amelynek negyedik helyére került a mostani győzelem, az első helyen pedig továbbra is a magyarok 1954-es, 7:1-es győzelme áll. 

Forrás: Blikk.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nagy butaság, amit a bulvár lap kezdeményez, de minden butaságnak vannak követői, hisz a világ tele van buta emberekkel. Ezért tud a mi pókhasú diktátorunk is hatalomban maradni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Akkor lesz nekik 67 évük, amíg még mindig jobbak lesznek, mint a magyarok!
rokker33
@namihami: nehogy azt hidd ! A magyarok egyre jobban játszanak, csak kell egy jó edző meg egy csapatkapitány.Már a világbajnok Ronaldot is megleptük most meg az angolokat :) Azt meg hogy ki kivel játszik azt az uefa és a FIFA dönti el nem az angolok! Ők legfeljebb nem állnak ki a magyarok ellen.Vagy pontot veszítenek vagy kizárjàk őket ;)
rokker33
@Pegero: A mocskos faszszopók a magyar himnusznál meg kifütyültek minket meg kiabáltak, amiért nem térdeltünk a nigger védők előtt! Ebből tanultak a magyarok nem térdelnek,ha szól a magyar himnusz !Ez nagyon illetlen dolog lenne!!!
csak úgy....
Andorra-Magyarország 1-0 (1-0)-2017. június 9
a sport ilyen,egyszer fönt aztán lent..
namihami
@rokker33: 15.28:. Ezt a műsort már (a korom okán is) többször láttam.
Jött egy csapat, összehozott néhány jobb eredményt. Aztán ismét évekig a szokásos.
(Ne legyen igazam), de ezeknek se adok többet, ezeknek is jönnek a kudarcok.
Egyébiránt, ezért a pénzért, ami az emberek fizetésének arányában hatalmas, egy komolyabb EB vagy VB eredmény is elvárható. (Nem elsőségre, de azért egy jobb helyezésre gondolnék.). De ezt se a válogatott, se egy csapat se képtelen produkálni évtizedek óta.
Emmersson71
Az angolok tudnak nevetni magukon :)
Mi pedig felhőtlenül örülni sem tudunk :(
rokker33
@Horizont: na igen ezt írtam én is! Ez q térdelés egy gusztustalan szokás és csak azért van,mert tőlünk kb 8=10.000 km re egy drogos bűnöző niggert megöltek a rendőrök :( jót tettek a társadalomnak és ez a hála...
rokker33
@namihami: tudom nekünk nem a foci az erősségünk! Én azért remélem, hogy lesz még pár meglepetés a magyar válogatott tarsolyában :) EB VB t nem nyerünk még 2100 sem sajna!
Yoda69
Nagy butaság, amit a bulvár lap kezdeményez, de minden butaságnak vannak követői, hisz a világ tele van buta emberekkel. Ezért tud a mi pókhasú diktátorunk is hatalomban maradni.
csak úgy....
@Emmersson71: de hova tünt kis tehen? ö ilyen "megosztó" ,mint most te.. ;)
Emmersson71
@rokker33: Igen, bűnöző volt. Viszont bíróság előtt kellett volna felelnie a tetteiért!
Ha nem nyírja ki a fehér zsaru, akkor nem indul be a meetoo-ra hajazó szolidaritási hullám!

Ha simán bevarrják 20 évre, akkor nem is hír.

Ez már rég túlmutat George Floyd megölésén. Az angolok a rasszizmus ellen tüntetnek a térdepeléssel.
Emmersson71
@csak úgy...: Nem nagyon érdekel, pláne nem hiányzik :)
namihami
@rokker33: 17.07:. Akkor viszont nem normális, hogy ez az ország, ez a nép, egy elmebeteg focibuzi (abban se volt sehol) hobbijából ekkora pénzeket öl a kilátástalan hobbijába. Ha nem kellene más célokra, mert ""Már itt a Kánaán"", akkor egyetlen szót se szólnék/szolnánk. De az egészségügy, az oktatás, a kötvényhiteleink és nem sorolom tovább (mert tele lenne az oldal), de itt állunk, nyakig a sz...ban és egy bolond ilyenre szórja azt a pénzt, amit még nem vitt haza.
Dióhéjban ennyit a magyar foci finanszírozásáról...
rokker33
@Horizont: Nem lehet kibírni ne térdeljenek le! A foci nem a politikáról szól NEM KELL térdelni, ha nem akarunk!Ezért senki se hívjon minket rasszistának!Tudod ez már túl van tolva ez a téma! Ez kell a népnek! Ingyen cirkusz!
rokker33
@Emmersson71: hagyjuk ez tényleg nem erről a bűnöző niggerről szól! Csak a pénzről a feltűnést viszketegségben szenvedők a liberális politikusok hisztiznek, de még mindig egy bűnözőről van szó! Amit a rendőrök tettek az nem helyes / számomra igen,de mindegy/ és megbüntették őket börtönnel, de ez nem tartozik Európára angliára vagy Magyarországra! Nem a mi ügyünk ne térdeljünk nem helyes sőt himnusz alatt tiszteletlenség!
rokker33
@namihami: erre nem tudok mit mondani! Ti szavaztátok meg negyedszerre is Én nem szavaztam rá!Stadion ,kisvasút, foci ,pörköltszaft ,pálinka ez kell Orbánnak !! Milliárdokért...
balos
@Yoda69: Hát én hülyére venném a bejelentést,mert "itthon" már 12 éve ezzel tartják a nemzethy tömeggyilkosokat a "fazék" mellett!
Emmersson71
@rokker33: Nem az! Egy passzív cselekedet, senkit sem bántanak vele és alapvetően egy pozitív gondolat mellett állnak ki.
Aki nem a rasszizmus ellen van, az rasszista - ez ilyen egyszerű!
vacsi
A magyarok elverték őket, mint jég a határt - nem is csodálom, hogy többet nem akarnak velünk játszani!
vacsi
@Emmersson71: Nem ilyen egyszerű a dolog! Én pl. a maga helyén senkit nem utálok: nem haragszom a négerekre, ha Afrikában, Amerikában élnek, vagy akár itt is, ha tisztességesen viselkednek, a mi szokásaink szerint. Ugyanez vonatkozik az összes többi népre is, köztük a már régóta Magyarországon élő cigányokra - sok jó ismerősöm van köztük, de ők mind tisztességes emberek. De aki nem tartja be a szabályainkat, azokat bizony utálom! Mint ahogy azokat a színtiszta magyarokat is, akik bűnözők - nem érdekel, milyen fehér a bőrük, milyen a vallásuk, iskolázottságuk, stb.
Akkor most rasszista lennék?
puszt
ez nyilván vicc, de mind a Mandi, mind a Propeller nem tartja fontosnak jelezni... Ezek már tényleg a leghülyébbek alá adják a lovat, pedig semmi szükség nem lenne a hülyék ébredésére, hisz ébren vannak épp elegen (sokan is)!
ESCOBAR
Petíciót?! Oszt' miért??? Na, ezt kapd ki te bulvárlap:

www.ma.hu/tart/rcikk/a/0/123193/1

Sose feledem azt a napot, amikor az angolok (nevezetesen: Terry Wogan), milyen szavakkal illették a magyar együttes tagjait!

Akkor?

Tudjátok mit fiúk! Térdeljetek le Terry Wogan előtt egyenként és ...
Emmersson71
@vacsi: Szoktam mondani, hogy a rossz tapasztalatokon alapuló előítélet még önmagában nem rasszizmus. Csak ezt nem szabad az egész csoportra kivetíteni, csupán az éppen adott helyzetben egy egyénnel kapcsolatban szem előtt tartani!

Ahogyan a szólás tartja: Ha a macska egyszer felugrott a forró sparhelt platnira, a hidegre sem ugrik máskor!
ómió
De, azért, ugye, a "rasszizmussal" felénk mutogattok!?
vacsi
@Emmersson71: Igaz! A mondás meg nagyon jó, eddig nem ismertem...
namihami
@rokker33: 21.21: Obstruálok! ÉN NEM!!!
percsi
@Pegero: "Az angolok még a mérkőzés kezdete előtt tudták, hogy nagy zakót fognak kapni!"
Akkor meg volt bundázva a meccs? Már kezdtem örülni, hogy labdába rúgtunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.