Igen ritka műfajú, különleges írással jelentkezett az általa főszerkesztett Nemzeti Sportban Szöllősi György, a Puskás Akadémia egykori szóvivője, felcsúti lakos, akinek egy ideig olyan családi fotó volt a facebookos borítóképe, amin őhelyette Orbán Viktor pózolt Szöllősi feleségével és gyerekeivel.

444: Egy sztálinista erotikus fan fiction Orbán öltöző-látogatása

A magyar válogatott kezdőcsapata a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia – Magyarország mérkőzésen a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. Balról jobbra: Szoboszlai Dominik, Sallai Roland, Willi Orbán, Styles Callum, Schäfer András, Fiola Attila, Nagy Zsolt, Lang Ádám, Szalai Attila, Dibusz Dénes és Szalai Ádám.

A cikk műfaja sztálinista erotikus fan fiction, vagyis az ötvenes évek hangulatát idéző vágyvezérelt rajongói próza – szerdán megjelent publicisztikájában Szily László.

A 444.hu újságírója egyebek mellett így kommentál és idéz.

A lenyűgöző írás címe: 'Válogatott: „Hajrá, Magyarooország!” – énekelte a miniszterelnök az öltözőben', és a lidjében azt ígéri, megpróbálja rekonstruálni, mi hangzott el az angol-magyar (0-4) meccs után, amikor Szalai Ádám csapatkapitány behívta a lelátón álldogáló Orbánt a magyar csapat öltözőjébe.

Majd:

Szöllősi alig tartózkodott pár sornyit a szűk wolwerhamptoni öltözőben, máris átváltott Orbán dicsőítésére. Megtudhattuk, hogy

"a MÁV Előre korábbi ifjúsági NB I-es és a Felcsút – már miniszterelnökként – felnőtt NB III-as labdarúgója a magyar futball zivataros évtizedeiben is hűséges szurkolója volt a válogatottnak és a hazai kluboknak."

Továbbá: 

"valaki rá is kezdett az ismert szurkolói rigmusra: „Hajrá, Magyarország!” Rögtön bekapcsolódtak a többiek, így Orbán Viktor is a közös éneklésbe, skandálásba és tapsolásba. „Az komoly pillanat volt” – emlékezett a nem mindennapi helyzetre az egyik jelenlévő futballista, akitől megtudtuk azt is, hogy a kormányfő végül minden játékossal kezet fogott, körbesétálva mindenkinek külön gratulált, mielőtt távozott volna az Angliában a legendás 6:3 óta most először győztes magyar válogatott öltözőjéből."

A teljes szöveget itt tudja olvasni.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: 444.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mit " foci ultráztok" itten?A miniszterelnök urat imádják az ultrák-és örülnek, hogy egy ilyen "sztárfotó" jelent meg róla a miniszterelnök úr kedvenc lapjában.Hogy ez az 50-es évek legelejét idézi? Hááááááát, Istenem- nincs új a nap alatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fergeteg
Az meg a jó ...tok ! Még mindig a ki...tt zsidó bolsevistákkal kell megküzdeni a világnak.
Tényleg ezek ellen csak egy atombomba segít.
Ftomi
@kereső: Pontosan!
Orbán elvtárs = Rákosi eltárssal!
Csak 21. századi kivitel, de a bel-tartalom ugyan az!
Sajnos a szándék is!
Gyurka80
A 444-nek savanyú a szőlő, az a szily meg főleg egy idióta, meg az is aki olvassa!
Nessy
@Pegero: De azért ma már nem ugrunk egymásnak?? :-)))))))
ómió
Az efftársak még máig is őrzik a "sztálinista erotikus fan fiction" emlékeit!? Eszerint "ápolják" is! Sőt! Jut nékik belőle a "Zorbánra" hazudnivaló is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.