A zöld-fehérek az első szögletük után kialakuló kavarodás végén, negyedik próbálkozásra Franck Boli a kapuba fejelte a labdát. Az első percekben inkább a hazai csapat irányította a játékot, de helyzetig nem jutott el, míg a Ferencvárosnak a támadásépítése is akadozott.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Az antiszemitizmussal szemben hazug módon “zéró toleranciát” hirdető NER lényegét mutatta be az MTK elleni meccsen és a meccs után Kiss-Rigó László fideszes katolikus püspök csapatának “szurkolótábora”. A szeged-csanád megyei katolikus püspökség tulajdonában levő csapat szurkolói nyíltan zsidóztak, náci karlendítást mutattak be, a nyilasok “Kitartás!” jelszavát kiáltozták, már a meccsen is “gágágá, buzi MTK!” rigmust skandáltak, a meccs után pedig kórusban azt énekelték, hogy “Zsidóbűnözés, igenis van zsidóbűnözés”.

Különösen ez utóbbi új a magyar antiszemita futballszurkolás történetében, mert a náci szövegek ilyen cizellált és tudatos használatával, amely a holokausztot megelőző egyházi uszítás, Prohászka Ottokár püspök és Bangha Béla antiszemita egyházi teológus gyűlöletpropagandáját visszhangozza, még nem találkoztunk. Ilyen képzett náci tábora még sem a MIÉP-nek, sem a Jobbiknak, sem a legújabb náci pártnak, a “Mi Hazánk”-nak nem volt. Ilyen képzett antiszemitái és náci pribékjei kizárólag Kiss-Rigó László megyéspüspöknek vannak, aki egyháza hagyományait viszi ezzel tovább."
nepszava.us/a-szegedi-egyhazi-csapat-mtk-elleni-antiszemita-tamadasa-a-holokauszt-elotti-idoket-idezi/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.