A szövetségi kapitány megszólalt Hosszú Eb-szerepléséről.

Sós Csaba Hosszú Katinkáról: „Nekem ezt rossz volt látnom, de úgy gondolom, hogy lelkileg nyilván ő is szenved ettől”MTI/Kovács Tamás

Az edzetlenség vezetett Hosszú Katinka pályafutása leggyengébb világversenyéhez – fejtette ki az InfoRádió Aréna című műsorában a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya. A beszélgetésről az infostart.hu számolt be.

A szövetségi kapitány szerint a helyzet egyértelmű, Hosszú a filmjében is beszél arról, hogy az életben más dolgok is elkezdték érdekelni, és emiatt nyilvánvalóan jóval kevesebbet edzett, mint ami szükséges volt.

A szakember kiemelte: nem is az életkora jelenti a gondot, mert 33 évesen még ereje teljében van,

hanem az, hogy nem vette komolyan a figyelmeztetést, hogy hat héten belül két világversenyre különlegesen kell felkészülni. Ehhez Sós Csaba szerint különösen kevés volt az általa elvégzett munka.

Ez szerintem katasztrofális volt. Nagyon messze volt az egyéni legjobbjaitól. Nekem ezt rossz volt látnom, de úgy gondolom, hogy lelkileg nyilván ő is szenved ettől

– nyilatkozta Sós.

Forrás: infostart.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Katinka! Ennyi volt!
Irány az esküvő! Úszást elfelejteni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
Ha egy sportolo rosst eredmenyeket hoz, nem teljesiti a versenyre szükseges küszöböt, akkor azt nem inditjak el a versenyen! Persze Abszurdisztanban ez IS politikasi alapon döl el... Meg is lett az eredmenye, nagy leeges! Persze most lehet magyarazkodni...Amiota Tusuptol elvalt es "összehazasodott" a fitymasszal, azota lefele megy a lejtön...
Logogrif
@drrotf: Soós Csabának is csak addig volt kedveltje, amíg sorozatban hozta az érmeket, holott ez az ember is "ember azaz nő". "Sósó is csak egy "pstsy", - magyarul buta ember , egy balfácán senki.
balos
@teuton: Viszont bejött neki a "padlón-ke-félő-"gép"!
balos
@Logogrif: Magácska sem szép,viszont buta is!Rendesen megszedte magát a picha a remek úszásából!Ki is stafirózta a geci ahogy 1 ilyen plakát kisz-lányt kell!Amíg ment a szekér addig annyira megszedte magát,hogy az úúj nemzedéket már be sem engedte az "uszódájába"!
Logogrif
@balos: Jó lenne megtanulni értelmesen fogalmazni ! Az hogy ki a buta azt a saját írása igazolja:"...bottom burp..." azaz alfarhang magyarul!
balos
Ezzel engem igazolsz,mert a nemzethy seggek csak az általad butának nevezett embert merték kinevezni!Azok írányíthatók!Veled ellentétben aki egy nagyon okos ember!Szóval maradjunk ennyiben,de azért annyira ne légy elszállva,mert még a plafon megállít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.