A brit versenyző legalább 10 hellyel hátrébbról rajtol majd az időmérő edzésen megszerzett pozíciójához képest a vasárnapi Olasz Nagydíjon, de az is lehet, hogy a csak a mezőny végéről kezdhet majd. 

Súlyosan megbüntették Lewis Hamiltont, az is lehet, hogy az utolsó helyről kell rajtolnia

Fotó: Kenzo TRIBOUILLARD / AFP

A német csapat csütörtökön Monzában jelentette be, hogy a 37 éves brit versenyző autójába új erőforrást kellett beszerelni, ez pedig automatikusan rajtbüntetést von maga után, mivel a szabályok szerint egy idényen belül egy pilóta legfeljebb három motort használhat el.

A minimális szankció a tízhelyes rajtbüntetés, de az is lehetséges, hogy – a változtatások mértékének függvényében – Hamilton végül csak a mezőny végéről kezdheti majd meg a vasárnapi futamot.

Az Olasz Nagydíj időmérő edzését szombaton 16 órakor rendezik, az 53 körös futam pedig vasárnap 15 órakor rajtol.

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ha az új motor olyan jó, amiért érdemes volt kicserélni, akkor Hamilton nem szarozik, némi küzdelem árán, de első is lehet.
csak úgy....
@volvós: a "nigger" bizonyított életében,-amit te sosem fogsz!
te csak egy köpködö senki maradsz...,akár fölvételizhetsz a fideszes shikari klubban...
volvós
@csak úgy...: eddig barátilag beszélgettél velem, nem tudom mi történt Veled, da a Hamilton eddig bizonyított embertelenségből és sportszerűtlenségből évek hosszú során...és a véleményem tartom ha megengeden, köszi és szép napot Neked is !!!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: attól hogy szerinted " bizonyított " azért koszos nigger maradt, aki pártolja a nigga bűnözést.../ lásd a narkódíler floyd esetét./..ja..és tehetségnek semmi köze ahhoz hogy az F1-be került...oda a gazdag ifjak kerülnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.