A Ferencváros csütörtök este bravúros, 1-0-s győzelmet aratott a francia bajnokság előző kiírásban harmadik AS Monaco otthonában a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek második fordulójában, így százszázalékos teljesítménnyel vezeti a H jelű négyest.

A találkozó egyetlen gólját Vécsei Bálint szerezte a 80. perben, a középpályás kapáslövése után a labda egy hazai védőn megpattanva vánszorgott át a gólvonalon.

A Ferencváros a harmadik fordulóban, október 6-án a szerb bajnok Crvena zvezda otthonában lép pályára.

Európa-liga: Bravúros győzelmet aratott a Ferencváros a Monaco otthonában

Monte-Carlo, 2022. szeptember 15. A ferencvárosi Amer Gojak (j) és Ruben Aguilar, a francia csapat játékosa a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában játszott AS Monaco – Ferencváros mérkőzésen a Monte-Carlo-i II. Lajos Stadionban.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Libbantölő: Ez az egyik probléma veletek, konzerv-eresztényekkel, hogy a sportot is kisajátítanátok, politikai oldalakra osztjátok :(
Libbantölő
Nagy blama ez nektek, retardált libbant, szardarabok!
namihami
@Libbantölő: Miért? Csak mert egy talált góllal ""hengerelt"" az állami pénzekkel agyondotált ""csodacsapat""? Egy olyan ""csapat"" , amelyik akkor is ""bajnok"" lenne, ha pályára se lépne.
Az orbáni Ötödik Hadoszlok, amelyik (a Fideszhez direktben nem köthetően) mégis bármikor bevethető egy kicsit ""székházazni"" vagy ""Parlamentet körülsz@r@tni"".
És ez MVM, Szerencsejáték és hasonló ""reklámpénzeket"" ér. Olyan cégek reklámját, amiböl össz-vissz egy van az országban, ezokból hatalmas a konkurencia(?!?!). Szükséges a drága reklám...
Emmersson71
@Libbantölő: Ez az egyik probléma veletek, konzerv-eresztényekkel, hogy a sportot is kisajátítanátok, politikai oldalakra osztjátok :(
Eladott Ország
@Libbantölő: tegnap, 21:01 ☻ A román cigány ( felcsúti Maradona) migránsod nem játszott a fradiban!
balos
A parasztvakításhoz kellenek a futballból megélő botrányt kitermelő szar-emberek!Amibe ennyi pénzt tudnak belerakni,abból jó nagyot lehet lopni!Az nem migráns aki a magyar gyerekektől veszi el a lehetőséget a kitőrésre!Faszparasztok vagytok foci buzik!
Juhász István
Vitám volt a napokban valakivel, a FRADI csatársorát illetően, azután rákérdezett : ismerem-e legalább a fradi csatársorát, vagy csak hablatyolok össze- vissza. Mondtam, hogy TERMÉSZETESEN ismerem. Ime : Branikovics, Varga, Albert, Rákosi, Fenyvesi...Tudom, hogy akkor még sportállások voltak, és nem volt profi bajnokság, de legalább MAGYAR JÁTÉKOSOK fociztak. Ma már mindenféle jól fizetett HONOSITOTT focistáink is vannak, bőrszintől függetlenül. Volt valamikor az úgyn. FRADI SZIV... Ők még éltek, haltak a csapatukért. Erről ennyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.