Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány egy helyen változtatott az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre összeállított kezdőcsapatán a pénteken Németországban pályára küldött tizenegyhez képest.

Magyar-olasz: változott a kezdőcsapat
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A hétfőn (ma) 20.45-kor kezdődő találkozón a lipcsei összecsapáson kezdőként pályára lépő Gazdag Dániel helyére Nego Loic, a MOL Fehérvár FC futballistája került be.

Ott van a kezdőben a csapatkapitány, a Lipcsében fantasztikus győztes gólt szerző Szalai Ádám, aki utolsó válogatottbeli fellépésére, összességében pedig a 86.-ra készül, amivel Puskás Ferencet megelőzve, Grosics Gyulát utolérve a hetedik lesz az örökrangsorban.

Amennyiben a magyar válogatott nem kap ki a telt házas Puskás Arénában az Európa-bajnok olaszoktól, akkor megnyeri csoportját, és bejut a sorozat jövő évi négyes döntőjébe.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi Péter – Lang Ádám, Willi Orbán, Szalai Attila – Fiola Attila, Nagy Ádám, Schäfer András, Kerkez Milos – Szoboszlai Dominik, Nego Loic – Szalai Ádám

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Gondolom, ezt a CIKKET is megjelentetitek kb. Karácsonyig. Feszült figyelemmel olvasNÁM, az összeállitást, de igy UTÓLAG...K@rva jó SZERKESZTÉS...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.